darth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bende ka olmayınca bende ke ye bakıyım dedim artık agustos a kadar ko da ondan sonra ke ye geçicem sizden ke hakkında bilgi istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 mykoya gel ke gör =) ke hakkında bılgı verılmez,ya$anır.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ke ne zaman gelcek miş yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Myko'daki KE Usko'ya gelecek olan KE ile aynı değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 myko dakı bıraz daha edıtlenmı$ halı degıl mı?aynısı olmasada benzıyor yanı demek ıstedıgım o?[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Evet temelinde KE. Ama item dropları filan epey bir editlenmiş myko'da. Haritalar, npcler, yaratıkların spawn oldukları yer KE ile aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bi dropun sözu mu olur aramızda fatih? ;)[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Drop köpeeen olsun senin. ayıp ettin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OnuRRR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ke ne yaf????? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 knight empire. Ko için yapılmış yeni bir partch . haritalar . yaratıklar . itemler ve bi sürü şey değişiyo . yeni item vs. geliyo[signature][hline]Nick=T_Deville.... :Hoodstar: Lvl=3x... 63 Clan=n00bz.... New_0rder Job=Assassian.... Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Lonely, 21 Temmuz 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Drop köpeeen olsun senin. ayıp ettin :-) saolasın cnm[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 King will return... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 KA dahamı ii o zaman KE den yazdıklarınıza bakılırsa ben onu çıkarttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 darth, pardon ama malmısın.. ka(nam-ı diger knight ascension)dropları deiştirilnmiş ke(nam-ı deger knight empire) dropların deiştirilmesinin tek amacıda bazı itemlerde piyasa oluşturu fiyatları düşürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya kardeşim bunun mallıgımı olur bilmiyoz hereldi öğrenmek için soruyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 darth aynı şeyi sana daha önce actıgın ve aynı soruyu sordugun topiclerde,saydım , 4 kere söyledim... artık 3 ten eleki 4 ten sonrasında mallık sınıfına girior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 1- ben bu topicden daha önce hiç açmadım 2- ben niye hatırlamıyom 3- bunlar bir çelişkimidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 4- murphy yasalarında birşeyi hatırlama ihtimalin, o şeyin çok basit birşey olma ihtimaliyle ters orantılıdır :D[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar