Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nee blair geri vurucazmi demis?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 21 Temmuz 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
cok istiyorum amerika iran'a girsin ..İran'a girsinde görsün ebensininkini ..Irak değil Iran..Askeri düzenli eğtimi düzenli ordusu düzenli kolay olmaz öyle ayrıca nükleer gücüde var ..

+1[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
ingiltere amerikanın yalakası olduğuna göre amerika ne isterse yapabileceğine göre durum yine 11 eylülle aynı sanırım.sadece çıkış farklı ülke olarak gösteriliyo (ingiltere) ama 11 eylülle aynı bence...saldırı için bahane....[signature][hline]where's my mind??
Mesaj tarihi:
e saldırı için bahaneye ihtiyacı yokkı adamın.
Akıllanıyorlar yavaş yavaş[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
Bu tur konularda ne hakkinda konustugunu bilen 2-3 kisi var geri kalanlar birtaraflarindan oyle bir uyduruyorlar ki ben evde yerlere yatiyorum. Bu kadar cahillikle bilmeden konusarak atip tutarak. Liseyi fln nasil okuyorsunuz tabi okuyabiliyorsaniz veya nasil bitirdiniz...

Kore kankamiz beraber yikariz.
Nereye giricekler kesin Iran.
Yollarlar amerikaya nukleer bombayi

pff yazik...
Mesaj tarihi:
tamamda açık yollu bi saldırı olduğu takdirde buna amerika ve ingiltere kamuoyları da karşı çıkar...
bahane bulmalarının amacı 'zorunda kaldık' ayağına yatmaları...[signature][hline]where's my mind??
Mesaj tarihi:
sanmıyorum ya.
Bak adamların amacı halklarının refahı,zaten tum devletlerın amacı budur.Yoksa araplar arap hadı keselım dıye gıtmezler.Ordakı ganımet ıcın gıderlerkı bu da halklarının refahınadır.
Kimsede kalkıp halkımın refahı dıye metro patlatmaz[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Suark, 21 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
sanmıyorum ya.
Bak adamların amacı halklarının refahı,zaten tum devletlerın amacı budur.Yoksa araplar arap hadı keselım dıye gıtmezler.Ordakı ganımet ıcın gıderlerkı bu da halklarının refahınadır.
Kimsede kalkıp halkımın refahı dıye metro patlatmaz

başkanların halkları için uğraşmaları eskidenmiş...şuanda 1. planında her konuda dünya devi olmak var amerikanın
2. planda halkım huzurlu mutlu olsun diye düşünüyolar

bizim ülkemizde de böyle değilmi sanki??[signature][hline]where's my mind??
Mesaj tarihi:
biizim ulkemizde
once ben mutlu olayım
sonra halkım mutlu olsn var çunku bu ulkede var olabılmenın oncelıklı kosulu "ben".
Dunya devi olmak niye?oda halklarının refahı için aynı kapıya çıkıyor hepsi[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
adamların kendi halkı umrunda değil ya 11 eylülden rahatça anlaşılabilir bir durum bu...
halkını bu kadar düşünse kendi halkını böyle bahaneler için kullanıpta öldürmez.halkına düşkün başkan hepsine düşkündür '100-200 kişi geberse nolur ki' diye düşünmez!!
ülkesini dünya devi yapmak kendi başkanlığı içinde kendi zenginliği içinde,en önemliside kendi psikopat psikolojisi içinde (psikopatoloji) tatmin edici olacak!!

pire için yorgan yakmaya benzese de asıl amaç bu işte..[signature][hline]where's my mind??
Mesaj tarihi:
said:
Delirium, 21 Temmuz 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
ne zaman pire için yorgan yakılmış ki?

tarih okursan rastlarsın...
gerçi tarihte bu tarz yorgan yakma olayı fazla olmamış olsa da günümüzde var artık.
geçmişte fazla olmaması gelecekte yaygınlaşmayacağı anlamına gelmez;)[signature][hline]where's my mind??
Mesaj tarihi:
Ya iyide anlamsız.Okumuş o seviyeye gelen bir insan "dunya devi olayım dr doom olayım" diye kasmaz anlamsız cunku.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
AMERIKA BU SAVAŞTA COK BÜYÜK Bİ KAYIBA UĞRİYACAK VE EKONOMİK ANLAMDA ÇÖKÜCEK ARDINDAN KAOSLAR CIKICAK AMERİKADA.AMERIKANIN BATIŞINI GÖREBİLECEZ YAŞASIN![signature][hline]Köylüler Rullaz..
Mesaj tarihi:
K.Kore'ye komünist demek pek doğru gelmiyor bana. Bir çeşit diktatorya ile yönetiliyorlar, rusyadakinin daha vahimi bir tür bu, stalin diktatoryasının daha serti gibi. Neyse bu adamların en önemli göze batan tarafları abd için o noktada tehdit oluşturmaları.
Ben bu senaryonun bir süre daha gideceği kanısındayım, tahminim 10 yıl kadar böyle bazen sıcak, bazen soğuk bir savaş olarak devam eder olanlar, sonra işler kızışabilir. Tabi hamasi konuşuyoruz burada, yaşayıp göreceğiz. Türkiyenin bu ateş hattındaki yeride, ılımlı islam çemberinde abd'ye uşaklık etmek olacaktır büyük bir ihtimalle, daha sonra ise bir M.Kemal'in çıkmasını beklemek belki de. Bunları önceden görenler, olacaklara karşı uyanık duranlar şimd hayatta değil. Umarım sonumuz iyi olur.
Mesaj tarihi:
said:
Suark, 21 Temmuz 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Ya iyide anlamsız.Okumuş o seviyeye gelen bir insan "dunya devi olayım dr doom olayım" diye kasmaz anlamsız cunku.

okumuş o seviyeye gelen insan?? bush?? şu ıqsu en düşük olan başkandan bahsediyoruz değil mi??[signature][hline]where's my mind??
Mesaj tarihi:
said:
Delirium, 21 Temmuz 2005 21:15 tarihinde demiş ki:
pek cevap olmadı "tarih oku anlarsın". net bir cevap alsak iyi olur.

bu arada anlamadınız heralde pire için yorgan yakmak lafını bush için kullandım.

kendi aptal düşünceleri için kendi halkının ölümüne bile sebep olabilen bi insan olduğunu düşünüyorum...
bununla da kalmayarak haçlı seferi başlatma modunda arap ülkelerine saldırması acımasızca insanları öldürmesi pire için yorgan yakmak bence...

yorgan=öldürülen insanlar pire=dünya devi olma düşüncesi

bence insan hayatı herşeyden önemli affedin!!![signature][hline]where's my mind??
  • Yeni Oluştur...