Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CD-Writer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
90 Milyona (ya da 100 milyon) alınabilecek güzel bir CD Writer arıyorum (en az 32X olması tercihimdir). Bir de nasıl kasaya takacağım ? Program gelir mi yanında ? Nasıl kullanıcağım gelirse ? Arkadaşımda Cd kopyalarken 2 defa kopyalıyor Nero, niye böyle ?....[hline]Yaw bi tıklamayın şuna....
Mesaj tarihi:
LG 52x24x52 alırsın o parayla
cd-rom taktığın gibi takıyosun
yanında program geliyor
arkadaşımd 2 kere kopyalıyor demişsin
oda ya number of copies i 2 yapmış öyle bırakmışsınız olabilir onu düzeltirsiniz
yada "test and burn" gibi bişi yapıyosunuz bi kere deneyip başarılı olabilirse sonra cd ye yazıyo yazıyo olabilir tam annatmamişin o zaman direk write cd deyin olsun bitsin
Mesaj tarihi:
Ama onun fiyatı 200 milyonmuş (sanırım doğubankta yazıyordu)
2 kopya değil, 1 kopya dedik ama önce bir image mimage alıyor, sonra yazıyor (ilk işlemde üç satırlık image alınıyor gibin şeyler yazıyor)
CD romu falan hiç takmayı bilmiyorum.. (Rehber gelir artık yanında)[hline]Yaw bi tıklamayın şuna....
Mesaj tarihi:
harbiden 200 milyon diyorlarsa fiyata direk koparmişlar
şurdan sipariş edersin o zaman
54$+KDV yani tl olarak 94 milyona tekabil ediyor
kapağı açıcaksın cd roma bak takılı olan kabloları bi çıkarıp geri takarsın aynılarından (Zaten 2 kablo war) 2 tanede writere takicaksın olucak biticek klavuzu geliyor zaten
arkadaşın hangi programı kullanıyor yazmak için ?
normalde image dosyasını sadece cd den cd ye kopyalamak için kullanması lazım , bide data cd si yazdırdığınıza eminmisin
Mesaj tarihi:
power supply'dan çıkan ona uygununu takacan. sonra anakarttan secondary şeysini takacan. bi de ses kartından ses şey olsun die ince küçük bi kablo var onu bağlayacan.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Mesaj tarihi:
oha dop mayyak anlatmışın lan[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • Yeni Oluştur...