Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Kaç soru

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar malum öss bitti,tercih meselesi başladı...Benimde kafama takılan sorular vardı,onları burada paylaşıp sizin görüşlerinizi almak istedim.İşte sorular:
1.Arkadaşlar ikinci öğretimde okuyanlar var mı?Artıları eksileri nelerdir?Harcı dışında öğretmenlerde ve başka şeylerde değişiklik oluyor mu?Çünkü çok istediğim yerlerin bazıları ikinci öğretimi tutuyor.
2.Arkadaşlar vakıf ünilerinde burslu okuyan var mı?Bazı kişiler zor olduğunu okulun sizi atmak için fırsat kolladığını söylüyor.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar :) Aklıma geldikçe yazacağım buraya.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

bir 2. öğretim öğrencisi olarak cevaplayayım 1. öğretimden hiç bir farkı yok sadece 1. sınıfta zorunlu olarak sistem bize dersleri seçmişti ondna sonra kafamıza göre ister sabah ister akşam dersleri seçioruz hocalar felan herşey aynı diplomada aynı yani eğer 2. öğretim die tercih etmemezlik yapıcaksan yapma derim
Sosyal ağlarda paylaş

hala devam ediyor mu bilmiyorum ama 2. ogretime prof. girmek zorundaydi. eh bu da iyi bi sey. sizi asistanlara birakip gidemiyo, birebir prof.lardan aliyosunuz dersi.

vakif uni.'lerinin sartlari vardir. mesela not ortalamani 3.5 isterler. sen bunu 3.49'a dusurup sonra ya yapmayin iste ucu ucuna dersen, gozunun yasina bakmazlar. kisacasi sartlarini birebir yerine getirmen lazim. bu durumda tabii ki zor oluyo.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

iki katı kadar harç ödersin sanırım. bi de öyle her dersi de seçemezsin 1.'den filan 2. senende filan. kesin çakışır bi şeyler, sen yine elin mahkum 8-9'da biten derslere girersin.

ha 1. öğretim o açıdan çok mu güzel, anasını satayim 9'da başlayan derse giriyoruz ehoe

gerçi ben karanlıkta yapılan derslerden hiçbir zaman bir şey anlamıyorum, ama alışılıyordur heralde.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi arkadaşlar,şunları düşünüorum bir yardım edin:Textil müh,elektronik müh,elektrik(belki bu fikrim pek yok) müh,makina müh,elektronik ve haberleşme(2. öğretim olur bu)müh. Biri bana fikirlerini yazsın bunlar hakkında.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...