RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Arkadaşlar malum öss bitti,tercih meselesi başladı...Benimde kafama takılan sorular vardı,onları burada paylaşıp sizin görüşlerinizi almak istedim.İşte sorular: 1.Arkadaşlar ikinci öğretimde okuyanlar var mı?Artıları eksileri nelerdir?Harcı dışında öğretmenlerde ve başka şeylerde değişiklik oluyor mu?Çünkü çok istediğim yerlerin bazıları ikinci öğretimi tutuyor. 2.Arkadaşlar vakıf ünilerinde burslu okuyan var mı?Bazı kişiler zor olduğunu okulun sizi atmak için fırsat kolladığını söylüyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar :) Aklıma geldikçe yazacağım buraya.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bir 2. öğretim öğrencisi olarak cevaplayayım 1. öğretimden hiç bir farkı yok sadece 1. sınıfta zorunlu olarak sistem bize dersleri seçmişti ondna sonra kafamıza göre ister sabah ister akşam dersleri seçioruz hocalar felan herşey aynı diplomada aynı yani eğer 2. öğretim die tercih etmemezlik yapıcaksan yapma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hala devam ediyor mu bilmiyorum ama 2. ogretime prof. girmek zorundaydi. eh bu da iyi bi sey. sizi asistanlara birakip gidemiyo, birebir prof.lardan aliyosunuz dersi. vakif uni.'lerinin sartlari vardir. mesela not ortalamani 3.5 isterler. sen bunu 3.49'a dusurup sonra ya yapmayin iste ucu ucuna dersen, gozunun yasina bakmazlar. kisacasi sartlarini birebir yerine getirmen lazim. bu durumda tabii ki zor oluyo.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 derslere prof. girme olayı okula göre değişir sanırım bizde 1. öğretimlere kim giriyosa 2. öğretimlerede aynı hocalar gelio herhangi bi ayrım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 vakıf ünv.lerinin hepsinin lendi kuralı netten bak sitelerine yada dershanende rehberliğe danış bence.[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 2. ogretim oku sabah kalkma derdin olmasın...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bence de akşam serinliğinde gidersin senin puanına yıldız makina 2. öğretim tutuyodur yaz orayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Valla bir sürü güzel yerin ikinci öğretimi tutuyor,yazmak lazım :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 iki katı kadar harç ödersin sanırım. bi de öyle her dersi de seçemezsin 1.'den filan 2. senende filan. kesin çakışır bi şeyler, sen yine elin mahkum 8-9'da biten derslere girersin. ha 1. öğretim o açıdan çok mu güzel, anasını satayim 9'da başlayan derse giriyoruz ehoe gerçi ben karanlıkta yapılan derslerden hiçbir zaman bir şey anlamıyorum, ama alışılıyordur heralde.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Şimdi arkadaşlar,şunları düşünüorum bir yardım edin:Textil müh,elektronik müh,elektrik(belki bu fikrim pek yok) müh,makina müh,elektronik ve haberleşme(2. öğretim olur bu)müh. Biri bana fikirlerini yazsın bunlar hakkında.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 vakıf üniversitelerinin bir bölümü yök bursunu sınıfta kalsan dahi kesmiyor (bkz:bilkent ve maltepe) üni.lerin sitelerinde yazıyor bu kurallar çünkü değişebiliyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar