-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Makinam acaip fazla ses cıkartıyor.. Guc kaynagının dandikligindenmi kaynaklanmaktadır? Gidip yeni bir guc kaynagı alsam kalitelisinden ses olayınıda halledebilirim.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 %40 halledersin[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 zencefilden balı karıştırıp aç karnına (senin aç olman gerekmez) güç kaynağına ve fana birer kaşık yedir. 1 haftada düzelmezse gel. Sana paşa macunu yapımını öğreteyim o daha iyidir ama bilgisayara çok yüklenmek te doğru değil. Kolay gelsin. SAKIN TEKME ATMA BENİM GİBİ HARDDİSKİ YARARSIN! BADSEKTOR!!!!![signature][hline] Make a difference in your future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Hangi fiyat aralıgında bir guc kaynagı almalıyım? Hangileri kaliteli oluo bunların varmı tavsiyeleriniz?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 cpu, ekran kartı fanlarını dinledin mi kontrol ettin mi ? belki onlardan da kaynaklanabilir.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 çalışırken kasa açık olsun.cpu fanını elle durdur ses kesilirse yeni bir fan al.kesilmezse güç kaynağı al.fanlardandır ses tozlanmayı engelleyen görmedim bugüne kadar edit: güç kaynağının hava çıkışına yawaşça vurararak geçici bir çözüm elde edebilirsin sese karşı ama sık sık oraya eğilmek yerine yeni bir güç kaynağı tercih etmelisin .tercihen 330 watt[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 21 Temmuz 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Sesin nerden kaynaklandığını iyice kestir, boşuna güç kaynağı almış olma sonra, gerçi eski birşeyse yeni daha düzgün bir güç kaynağı alman yararına olucaktır. Tozlanma da sesin çıkmasına etkili bayağ kasanın içini ve fanların tozlarını temizlemeyi dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 guc kaynagından gelio yuksek olasılık zati onceki guc kaynagı bozulmustu bunu coook ucuza almıştım... Kac ytlik bişi iş gorur?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 gercek 350 watt ve ustu ,kaliteli bir marka isini gorecektir .tahmini buda 50 dolar + olur ..[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 walla dikıkat et benim hddlerden geliyomuş ses tüm fanları kapatıp psu yu deiştirince anladım.. kasayı kapttım da bayağı yalıttı[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 codogen power albilirsin 420w lıkları 20 $ civarın da tabi istersen daha kalıteli de bişey alabilirsin ama sistemin de abartı güç kaynağını kullan mıyosan bu yeterli olur diye düşünüyorum...[signature][hline]Pantolonum Dieselden cluberim ezelden... :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yeni bi güç kaynağı alacaksan böyle 12 cm çaplı fanlıları var, böle aheste aheste dönüyor aşırı az ses çıkarıyor.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar