Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Makinam Böğürüo

-Nae

Öne çıkan mesajlar

zencefilden balı karıştırıp aç karnına (senin aç olman gerekmez) güç kaynağına ve fana birer kaşık yedir. 1 haftada düzelmezse gel. Sana paşa macunu yapımını öğreteyim o daha iyidir ama bilgisayara çok yüklenmek te doğru değil. Kolay gelsin.
SAKIN TEKME ATMA BENİM GİBİ HARDDİSKİ YARARSIN!
BADSEKTOR!!!!![signature][hline] Make a difference in your future..
Sosyal ağlarda paylaş

çalışırken kasa açık olsun.cpu fanını elle durdur ses kesilirse yeni bir fan al.kesilmezse güç kaynağı al.fanlardandır ses tozlanmayı engelleyen görmedim bugüne kadar
edit: güç kaynağının hava çıkışına yawaşça vurararak geçici bir çözüm elde edebilirsin sese karşı ama sık sık oraya eğilmek yerine yeni bir güç kaynağı tercih etmelisin .tercihen 330 watt[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 21 Temmuz 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

codogen power albilirsin 420w lıkları 20 $ civarın da tabi istersen daha kalıteli de bişey alabilirsin ama sistemin de abartı güç kaynağını kullan mıyosan bu yeterli olur diye düşünüyorum...[signature][hline]Pantolonum Dieselden cluberim ezelden... :lol:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...