BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sanırım ice tea ydi ya :/ böle yeşil çimen mi ne bişi :D yere sahilde çimen gibi havlu sseriyorlar işte ordaki müzik resmen gorillaz - clint eastwood dan çalınmış yaa 2 değişik nota koyulmuş ortaya deli oldum :P başka farkeden var mı ?[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 herif kadını öpüyor o reklammı?[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ohh pekte iyi yapmış calın anam calın dünyada calıp çırpcan ki parayı vurasın :) demi ama ... lol[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 doğal olduğunu vurgulamak için garip bi yöntem... beğenmedim reklamı..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Sahil, beyaz kumlar bundan daha doğal ne olabilir ki çimenli havlu kullandınız ? Sanırım bundan önceki reklamla bağlantılı olmasını istediler. Hani herkes ice tea içtikten sonra ayakkabısını çıkartıyordu sonra boşaltıyolardı elektriklerini falan.
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 evet yesil cim seklindeki havlulari sermis iki cikinti oole yatiyorlar muzik cok guzel geldi gorillaz kullanmislar ne guzel dedim derken garip garip notalar cikti[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ice tea yeni bir ürün daha çıkardı. green tea, denedim ve hoş :-p vallahi reklamda hoş olmuş. sanki seslendiren adam olmamış biraz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 iğrenç bişey naneli falan. ııyk.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Öne çıkan mesajlar