BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sanırım ice tea ydi ya :/ böle yeşil çimen mi ne bişi :D yere sahilde çimen gibi havlu sseriyorlar işte ordaki müzik resmen gorillaz - clint eastwood dan çalınmış yaa 2 değişik nota koyulmuş ortaya deli oldum :P başka farkeden var mı ?[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 herif kadını öpüyor o reklammı?[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ohh pekte iyi yapmış calın anam calın dünyada calıp çırpcan ki parayı vurasın :) demi ama ... lol[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 doğal olduğunu vurgulamak için garip bi yöntem... beğenmedim reklamı..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Sahil, beyaz kumlar bundan daha doğal ne olabilir ki çimenli havlu kullandınız ? Sanırım bundan önceki reklamla bağlantılı olmasını istediler. Hani herkes ice tea içtikten sonra ayakkabısını çıkartıyordu sonra boşaltıyolardı elektriklerini falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 evet yesil cim seklindeki havlulari sermis iki cikinti oole yatiyorlar muzik cok guzel geldi gorillaz kullanmislar ne guzel dedim derken garip garip notalar cikti[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ice tea yeni bir ürün daha çıkardı. green tea, denedim ve hoş :-p vallahi reklamda hoş olmuş. sanki seslendiren adam olmamış biraz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 iğrenç bişey naneli falan. ııyk.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar