Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Buradan buyrun[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 bunu bi haber bülteninde vermişlerdi sitesini bulamamıştım[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 oynaniyo mu bu cok ugrastim hersey benim disimda hareket ediyo :) eger oynaniyosa benim durumum vahim[hline]Mekteb-i Sultani Haydi Tikla! 18 yasindan kucukler tiklayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Diil de sen koy adini :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ohh neyse...[hline]Mekteb-i Sultani Haydi Tikla! 18 yasindan kucukler tiklayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=27857[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 süpermiş doğrusu.bu kadaar uçmaz olay ama.[hline]*!binalar patladığı için sinirlidir* arcane, 15 Şubat 2003 00:29 tarihinde demiş ki: neden patlamıyorlar ? bilinmiyor siz niye patlıyorsunuz ? o da bilinmiyor oyunun forumlarına bakmak lazım.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 evet direk nükleer füzelere girişilir[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar