Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caddede skyline ?!?

prozzak

Öne çıkan mesajlar

said:
rexx, 27 Mayıs 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
said:
Zegna, 24 Şubat 2005 08:55 tarihinde demiş ki:
parayi veren dudugu calar ;)

Eski bi atasözümüydü bu :D

nasrettin hoca..[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Sosyal ağlarda paylaş

turkiyede fazlaca skyline gorememe nedeniniz sudur

1- soldan direksiyonu cok az o arabanin

2- tr ye ikinci el araba getirmek yasak hatta yolunu bulsaniz bile nerdeyse imkansiz skyline gibi bir araba icinde hic degmez kimse ugrasmiyor[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece bir kere getirilmek istendi diye bir rivayet var. Parası ödenip gümrüğe gelmiş ancak vergi yüzünden gümrükte uzun süre yatmış. Akıbetinin ne olduğu bilinmiyor. Soldan direksiyonlu skyline yapılmadı ve yapılmayacak. Sadece amerika da bir firma var veriosun skyline'ı soldan direksiyonlu yapıolar. 15-20 bin dolar felan bu olayın fiyatı.

Ayrıca skyline amerikaya nasıl getirilir diye bir site var. Arabayı sadece amerikan kanunlarına uydurmak için inanılmaz para veriosunuz. Sonra vergiler gelio.

Not: Skyline r34'ün m-spec Nur diye bir versiyonu var. Bir ihtimal o soldan direksiyonlu olabilir.

Not 2 : O da sağdan direksiyonmuş. Demin baktım.
http://www.spc.org.uk/nissan/nissan-r34-nur.html
http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=24258

[Bu mesaj Catscratch tarafından 01 Haziran 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...

FF olmasaydı kimsenin skyline diye bir arabanın varlıgından haberi olmayacaktı.
zaten insanları ateşleyen ff deki full modify skyline lar oldu.
normlada skyline tt 320 hp bir araç piyasada kaç tane muadili varama bilen yok.
burda fark ettiğim kadarı ile biraz ulaşılmaz ohamsı bi araç haline getirilmiş durumda tamam süper makına ama bukadarda abartmaya gerek oldugunu sanmıyorum
skyline'nın yakın adaşı supra var ve bu makınadan turkiyedede oldukça var. ama noldu supra ff 1 de burnundan duman çıkartmadığı için turk modifiyecilerinin önünde sıfınta kaldı

onuda geçtim bu bolum açıldıgından beri soyluyorum bu tarz ffage konularda atış serbest gibi baya sallayan oluyor ve o yazıları okurken nerde oldugumu unutuyorum :) ciddi bazı arkadaşların mizahi yönleri ve hayal güçleri çok gelişmiş

neyse konuya geçelim bırakın artık r33 r34 leri

r35 gtr a bakalım

Babayıda unutmayalım saygılar :)
ALSI - 1
[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

CGI imiş bunlar ama umarım bu olur. Diğeri konteyner olmuş afedersiniz.

[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi.

[Bu mesaj Mino tarafından 16 Temmuz 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olay kolpa tr'de skyline yok malesef.
ama görmek isteyenler yavru vatana gidebilir. orada tertemiz 2 tane mevcut. tr'ye getirmek te çok abartı fiyata gelmiyor. 100K$'a 2inci el bi skyline'ı getirebilirsin ama hem gümrük işleriyle uğraşacan hem de yedek parçasını bulamayacan. arabayı tr'ye sokup plaka takmakla araba ithal edilmiyor. skyline 2.5 twin turbo bi araba bizim nissan servisleri hayatta tamir edemez. ama inşallah birgün gelir de türkiyeye canlı gözle görmüş oluruz caddelerimizde.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben s2000 gordukten sonra hepsinin olabilecegine inaniyorum

ya 10 km uzagimizdaki kos adasinda bile mazda Rx-7 Rx-8 ler var (tabi onlar asmis biraz adamlarin taxileri bile yeni kasa E 270 CDI) ama yani bizde neden olmasin

hem ona bakarsaniz bi tane peugeot 307 ile amerikaya gitseniz herkes sasirir kalir yani orda sadece chevy, lincoln, toyota falan var.

bir ulkede her turlu araba olacak diye birsey yok bazi ulkelerde bazi arabalar yoktur.

mesela amerikada peynir ekmek gibi satilan Ford Mercury Cougar'dan turkiyede 2 tane var.
1 tanesi istanbulda siyah bilmiyorum sahibini
2. si izmirde nato icin calisan bir amerikalinin ki oda amerikaya gonderildi.[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

kırmızı resimdeki arkası ferrariye benzio.üstteki daha güsel siyah olan

evo yla goruntu bakımından cok benziolar almaya niyeti olan evo alsn yani

ayrıca s2000 öle cok goruyorum ben imkansız bi araba degil[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

ff den önce grand trousimo 1 de görmüştüm 150.000$ a alına bilecek 2 arabanda birisydi ya toyota alıcaktın yada skyline o zamanlar orda tanmıştım arabayı :) daha sonra güzel geniş çaplı bir araştırma ile dünyadaki aşkımla tanıştım.uğrunda kan dökebileceğim tek nesen :D ( kız için bile değmez yani )
Tıkla yani bunu izledikten sonra gerçekten cinsel ilişkiden çıkmış gibi oluyorum :)[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
Nick = Worth
Server = Deimos
Level = 25
Class = Karus
Clan = -

Sosyal ağlarda paylaş

said:
dooman, 18 Temmuz 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
olay kolpa tr'de skyline yok malesef.
ama görmek isteyenler yavru vatana gidebilir. orada tertemiz 2 tane mevcut. tr'ye getirmek te çok abartı fiyata gelmiyor. 100K$'a 2inci el bi skyline'ı getirebilirsin ama hem gümrük işleriyle uğraşacan hem de yedek parçasını bulamayacan. arabayı tr'ye sokup plaka takmakla araba ithal edilmiyor. skyline 2.5 twin turbo bi araba bizim nissan servisleri hayatta tamir edemez. ama inşallah birgün gelir de türkiyeye canlı gözle görmüş oluruz caddelerimizde.

kim ne tamir edemiyo dalgamı geciyosun bide 2.5 olan ne ?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...