nameless Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ekran görüntülerine burdan bakabilirsiniz[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Grafikler iyi gözükmüyor. Sanırım eski bir grafik motoruyla yapmışlar. Bu arada Sin aslında bayağı iyi bir oyun olup half-life ile aynı anda çıktığı için gölgede kalmış bir oyundur. Ben bayağı sevmiştim oyunu.
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Sin'in demosunu oynadığımı hatırlıyorum şimdi ismini görünce de aklımda canlandı biraz hmm demek böyle takip edenler de var...2 felan bakalım...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bir turlu bilgisayarimda calismayan oyun ... herkes oynardi guzel falan derdi bi ben oynayamazdim[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 grafikler çok aşmış değil bence de, ama benim için grafik çok arkaplanda olduğundan -önemsemiyorum. sin çok hoş oyundu, tek eksisi yine dendiği gibi HL ile aynı anda çıkmasıydı:) ben gerçi oynadım baya eheh. interaktivite ilk oyundaki kadar olursa gayet iyi bir oyun olur bence. bir de vurulduğunda merminin izi kalırsa vücutta (adı vardı da unuttum) tadından yenmez:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E 10 Temmuzda!
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 İlk Sin mükemmel bi oyundu baya oynamıştım ben.. Bu da aşmış olacak bence..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Nostalji yapmayı düşünürseniz www.weblebi.com 'dan ilk oyunun orjinalini 17 YTL'ye satın alabilirsiniz.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü
Öne çıkan mesajlar