Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Biraz onceki sorunun cevabı icin tesekkuer ederim. Teto scp sini bende gordum sorum baskaydım ama neyse sorum bitmedi daha ben serverim kurulı oldu makınanı disinda baska bi makınada axis acmak istiyorum yani acc leri falan gorcek kısacası axisi kullancak..İlgilenirseniz sevinirim[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 onu biz cafedeyken sole yapıoduk hangi makinada acacaksan axisi o makinayada sphereyi atıosun ordan oda acabilio scriptleri fln koyabilio baska daha duzgun bi yol varsa soleyin bizde kullanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya ben onu demiyorum adam baska bi sehirde ve surekli yeni acc falan acılıyor onları goremez iste senin dedigin gibi yaparsak baska bi yolu olması lazım illa hostinge girip ordanmi yapcak[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 walla bilmiom cwp gelir ama merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bizim sorunu cozemicekler heralde iyi anlayan biri gelsede coder falan bi el atsa ama seninde dedigin gibi baska yolu yok sanirsam adama remoteadmin sifresini vercem ancak olye olur bu is sanırsam neyse beklicez[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bak onu ancak dedigin gibi yaparsin adama remotenin sifresini verirsin olur biter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zolt- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 remotenin şifresi hea hmm güsell süfer :D[signature][hline]Kaçar gibi yaptım yalancı gerçeklerden... Tanımasınlar diye geceyi bekledim erkenden...Vazgeçilmezmiş yelken;Bülbül ötmeyince anladım..Artık yaşlandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar