nonos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 İss3 ü aldım yükledim oyuna girdim maça girdim ama 20. dakkkada falan kitlendi Resetten başka düzeltemiyosun mecburen reset attım bidaha girdim bu sefer 15. daka falan sonraki deneyişimde ilk yarı sonunda falan filan Her defasında bi yerde kitleniyo makine Cd değiştirdim ki bende takılan cd arkadaşımda sorunsuz çalışıyo fakat yeni cdde bi işe yaramadı sonra cdsiz oynamayı denedim yine aynı yerlerde kitleniyo friendly,custom tournment,training hepsinde kitleniyo oyun bi süre sonra Bilgisayarım p4 2.40 256mb ram 128mb GeForce 4 ekran kartı Ve 40gb hdd yarısından çoğu boş Niye oynamadığımı biri bana söyleyebilirmi 3-4 haftadır fıtık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Bikez daha denedim 56. dakkada takıldı Uf nolur bi çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bence değmez yani hiç üzülme arkadaşım o oyun kadar dandik bişi olamaz yediğim gollerin replaylarını görsen delirirsin gülmekten olmayacak pozisyonlar oluyor yani emule edelim derken batırmışlar bence.Kilitlenme Win98 ise olabilir bendede warcraft3te oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Hayır XP benim Bu arada oyunu ben çok sevdim oynanabilirlik falan aynı wining Yani wining kadar olmasada baya benzetmişler bana göre fifaya basar ama oynayamıyorum işte:) Nolur yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 oyun olarak çok güzelde içerik zayıg.. çok kısa sürede bitiyor..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: White_Rakkad, 29 June 2003 08:06 tarihinde demiş ki: oyun olarak çok güzelde içerik zayıg.. çok kısa sürede bitiyor..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Biz neden oynayamıyoruz diye sorduk sen oyun hakkında yorum yaptın Keşke yardımco olsaydın daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 ISS 3 pc'ye ne zaman çıktı layn. Hemen bulmam lazm. Belki soruna yardımcı olabilirim.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 kusura bakma yumuşak arkadaşım.. bidaha olmaz[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Trgamer yorumlarına bi bak baya kafa yormuşlar hatalar üzerine.[hline]Sen ağlama dayanamam Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam Al yüreğim senin olsun Yüreğim bende kalırsa yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar