Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Edit:Yazıların Çoğu Çıkmadıgı İçin Link Veriyim Gerekli Bilgi Mevcut... [spo1=Tıkla ve Gör]Tıkınız[/spo] [Bu mesaj Pluton tarafından 18 Temmuz 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 İlgili değilsiniz sanırım[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu ne :) http://forum.paticik.com/"http://www.tuba.gov.tr/yayingoster.php?yayin=program&forum=06"[signature][hline]
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Biraz düşünsen herçey çözülücek http://www.tuba.gov.tr/yayingoster.php?yayin=program&forum=06 al link bu[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 "Tıkla" yazısını spoilera almak nedir.. bu ne gizem, bu ne örtülü ödenek..I'm your lover, undercover....[signature][hline] Deus Ex Machina
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Saol ya pluton. Hocam açtığın thread sayısından anladığım kadarıyla heveslisin. Ama biraz daha elle tutulur gözle görülür bişiler yapsan? Warning: main(files_tr/yayinlar/yayin_program06".php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/www_new/yayingoster.php on line 59 Warning: main(): Failed opening 'files_tr/yayinlar/yayin_program06".php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear') in /var/www/html/www_new/yayingoster.php on line 59 Aha da verdiğin linkteki hata.! Ayrıca link'i spoilere koymakta nedir o nerden çıktı? Bi bak da neresi yanlış söyle?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 insight ilk önce insan gibi konuşmayı öğren sende biraz zeka olsa Linkin Sonundaki "/" işaretini kaldırdıgında sayfasının geleceğini anlarsın[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Kusura bakma bende zeka yok senin spoilerdeki zekandan yararlanmak istedimde. O da olmadı. Müneccimmiyim ne biliyim verdiğin linke girdik işte. Adama bak bide dövseydin. Uyarıyoruz yine suçluyuz. Akıl uzvu senin gibilerde çok ya abi kusura bakma dedim ya senden yararlanmak istedik te olmadı. edik : http://forum.paticik.com/"http://www.tuba.gov.tr/yayingoster.php?yayin=program&forum=06" senin verdiğin link aklı çok arkadaşım [signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. [Bu mesaj insight tarafından 19 Temmuz 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 biraz zekan olsa linki ayıklardın ve onu özellikle yapmadıgı anlardın[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Pluton, 19 Temmuz 2005 12:04 tarihinde demiş ki: Biraz düşünsen herçey çözülücek http://www.tuba.gov.tr/yayingoster.php?yayin=program&forum=06 al link bu onu benim deil topic açan olarak senin düşünmen lazım ama bakıyorum sen pek düşünemiyorsun , olsun zararı yok...[signature][hline]
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Peki teşekkür ederiz aaa joker utanmıyomusun adama laf atmaya[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben kontrol ettim günde girip 30 kere kontrol mu ediyim? spolierde bir sorun oluyomuş demek ki hatta bugün paticik.com bölümünde yazmışlardı şimdi anladınız mı?[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 [spo1=Bakalım Spoiler Bugı neymiş?]http://forum.paticik.com/view.php?id=129956[/spo] n alaka linkin bozulmasıyla orda adamlar iç içe 2 3 tane spoiler koyamadıklarını yazmışlar...[signature][hline]
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Neyse Joker Senin Muhattap Olmicam Ne İstiyosan Onu Yap Size Yararlı Olmaya Çalıştıkça Tepemize Biniyosunuz Kes Artık[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bunun onunla alakası yok bi yanlışlık yapmışsın kazarada olsa, insanlar bunu uyarıyor ama senin tepkin "aklın yetmiyormu" "zekan yokmu" "beceremiyormusun" gibi olunca böyle topic'in berbat olur... onun için saygı pls..[signature][hline]
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 üzüm yemek varken bağcı dövmek niye?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Joker, 19 Temmuz 2005 15:40 tarihinde demiş ki: bunun onunla alakası yok bi yanlışlık yapmışsın kazarada olsa, insanlar bunu uyarıyor ama senin tepkin "aklın yetmiyormu" "zekan yokmu" "beceremiyormusun" gibi olunca böyle topic'in berbat olur... onun için saygı pls.. Uygun dille söylene nazik davrarınız?[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Hocam ama yapmış olduğun 2 tane yanlış mevcut. 1.si spoilere link atmak 2.si sopilere atılan linki bozuk çıkmak. Tamam abi yararlı şeyler yapıyo olabilirsin ama biraz daha özen gösterebilirsin.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 özen göstermediğii kim söledi o arada spolier ile ilgili bişiy deniyodum koydum o spolier olsa ne olur olmasa ne olur sadece 2 kere tıklicaksın elin mi yorulur + ben o linki kontrol ettim ama nasıl oldugunu hala çözemedim[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Tamam tamam sen haklısın sen iyisin biz kakayız. edik : Herşeyin bi kuralı var dimi? (bkz: spoiler) [signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. [Bu mesaj insight tarafından 19 Temmuz 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yanlış yere oldu pardon. [Bu mesaj insight tarafından 21 Temmuz 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar