Dobroski Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Arkadaslar ben bi event yapmak istiyorum ve bu eventi on=login e eklemek istiyorum.event ın yapması gereken ise playerların titlesini xxxxxxxxxxx olarak degistirmesi. Yardım edebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 eventle title değiştirmek? ilk defa duydum direk src.title xx yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 spheretables.scp login altına direk src.title xxx yapsam olur mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Olur tabi niye olmasin evente gerek yok ki dedigin gibi spheretablesin altın yazarsin playerlara istiyorsan playerlogin altina src.title xxxxx yazarsan olmasi gerekiyor deneme yanılma yontemiyle ogrenceksin scpleri baska turlu cok zor sana kolay gelsin....[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 saolun. dipnot: senın ismin bahadır mı ? [Bu mesaj Dobroski tarafından 21 Temmuz 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Kimin ismi benim kini soruyorsan degil ama sana msn mi veriyim Konusuruz [email protected][signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar