Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Merhabalar ben sorunu acik bi sekilde anlatmak istiyorum.. scpyle ugrasıyorum bayagı yol katettigimi dusunuyorum..bazi clientlar cok hosuma gidiyor cunku adamlar vendor menulerini degistirmeden teotu, injectionu vs.. proglarmları onlemisler ustelik guardian ve connector kullanmıyorlar normal bi client seklinde ben de bu clienti inceleyim dedim ve hexle actım daha sonra kendime uyarlamak icin verdata, hues falan aradım ama bulamadim buna benzer hiç bi seyler yok. Cok iyi anlayan bi arkadasin var bu durumu ona sordum ve dediki scp ile onlari gizlemisler.Onlari acmanin bi yolu yok mu acaba ben bunu ogrenmek istiyorum..İnsallah anlatmak istedigimi iyi anlatmisimdir..cok guzel client yapmıslar scp lerde oyle clienti programla acmaya calısmak belki cok salakca olcak cunku aynı programla acmak gerekıyormus o da oho benim ogrenmek istedigim tetou ve injection gibi programları clientten nasıl fix lıycez..Yardımlarınız beklıyorum[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir [Bu mesaj thelegbra tarafından 21 Temmuz 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sonra yukarıda legbra actıgı baslıgı okuyarak teot fixine ulaşabilirsin. [signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 21 Temmuz 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 packlemi$ olabilirler clienti. client tabanlı bir fix yok, connector olması gerekiyor veya scriptle engelliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 İlk önce bir script var.bu teottaki rename miş god yellmiş hepsini kapatıyor.sonraki sorun ise vendorbuydupe sorunu, onuda buy/sell menulerini deigiştiriceksin ve vendorlara hiçbirsey satılmayacak(yani vendor playerdan hiç bir sey satın almayacak).Sadece bir vendor olucak ve butun itemleri satın alabilecek.Bunları yaptıktan sonra teota karsı tam anlamıyla onlem almıs olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 cok tessekkuer ederim d1s0rder zaten istediginm cevabi verdi ben onu istiyordum zaten legbra siteye teotun fixini koymus onu kullana biliriz... Tesekkuerler[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar