Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Her türlü item simsiyah gozukuyor,yazılar falanda transparan sitahlıgında gozukuyor acaba bunu nasıl duzeltebilirim?Ultimayı tekrar kurmaktan başka önerebileceğiniz bir şey varsa sevinirim, şu şekil bişi, Teşekkürler,[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *[Bu mesaj Lakers tarafından 21 Temmuz 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hues.mul dosyanı herangi bir serverın hues uyla deiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Denedim olmuyor malesef.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bence Serverının Bir Renk Dosyası var Onu İndirmen Lasım[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 dedigimde aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 tamam[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 reklam olmasinda suan bircok serverda zaten nebula hues'i var nebula client actiginda hues.m2l cikar onu hues.mul olarak degistir sorunun gecer[signature][hline] ___--{{{///Gåµñt£è®}}}--___ = DevelopeR = WorldBuildeR = {{// HéRké$é SéL@M UlTiM@y@ DéV@M }} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 renklerını begendıgın bır serverın hues dosyasının uzantısını .mul olarak ayarla ve uo2d nın ıcıne at[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Güzel kardesim Senin sorunu tam anladıgım kadariyla hues.mul dan kaynaklarınyor bence nebulanın huesını kullan...Uo yu tekrar slip yuklemene gerek yok bosuna ugrasma dedigmi gibi Huesi degistir.../ ;Curel[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar