Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her şey siyah.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Her türlü item simsiyah gozukuyor,yazılar falanda transparan sitahlıgında gozukuyor acaba bunu nasıl duzeltebilirim?Ultimayı tekrar kurmaktan başka önerebileceğiniz bir şey varsa sevinirim,

şu şekil bişi,

Teşekkürler,[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *

[Bu mesaj Lakers tarafından 21 Temmuz 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Denedim olmuyor malesef.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
reklam olmasinda suan bircok serverda zaten nebula hues'i var nebula client actiginda hues.m2l cikar onu hues.mul olarak degistir sorunun gecer[signature][hline]
___--{{{///Gåµñt£è®}}}--___
= DevelopeR = WorldBuildeR =
{{// HéRké$é SéL@M UlTiM@y@ DéV@M }}
Mesaj tarihi:
Güzel kardesim Senin sorunu tam anladıgım kadariyla hues.mul dan kaynaklarınyor bence nebulanın huesını kullan...Uo yu tekrar slip yuklemene gerek yok bosuna ugrasma dedigmi gibi Huesi degistir.../ ;Curel[signature][hline]Bilgini Efendisi Olmak İçin Çalişmanin Kölesi Olmak Gerekir
  • Yeni Oluştur...