Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: MrMedia, 21 June 2003 14:03 tarihinde demiş ki: _________________ | | | H O Ş G E L D İ N | | _______________| /_/ /_/ (='o'=) [Konuşan Kedi v2.0][hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 21 June 2003 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Çok tatlıı:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 22 June 2003 05:20 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Deep-Night, 21 June 2003 12:24 tarihinde demiş ki: Eheuheuh şaka ya alınma :lol: yine de sabrını takdir ettim :)[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] yeni gördüm threadi bi okudm baştan zaten bariz anlaşılıyo şaka oldugu ama arkadaş yeni ısınıyo ortama anlamamış :) güzelde olmuş hani[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Deep-Night, 21 June 2003 12:12 tarihinde demiş ki: said: Iituem, 21 June 2003 12:08 tarihinde demiş ki: senin bu forumda kimseyi aşalamaya hakkın yok!sende dahada eski adminler var bunu unutma:hrr:.[hline]It Is A Good Day To Die Adminlerden daha büyük Allah var![hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] allah acaba bu forumları takip ediyormuydu hiç haberim yoktu ha hangi bölümde takılıyo genelde ? bilen varmı galiba din kültürü ve ahlak bilgisi bölüğmündedir[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bende 3. sayfaya geldim heralde uzun bi süredir deep i de göremiyom dedim bunlar atıldı heralde 4. sayfada :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.