Chemical Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: MrMedia, 21 June 2003 14:03 tarihinde demiş ki: _________________ | | | H O Ş G E L D İ N | | _______________| /_/ /_/ (='o'=) [Konuşan Kedi v2.0][hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 21 June 2003 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Çok tatlıı:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . [Bu mesaj Chemical tarafından 22 June 2003 05:20 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Deep-Night, 21 June 2003 12:24 tarihinde demiş ki: Eheuheuh şaka ya alınma :lol: yine de sabrını takdir ettim :)[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] yeni gördüm threadi bi okudm baştan zaten bariz anlaşılıyo şaka oldugu ama arkadaş yeni ısınıyo ortama anlamamış :) güzelde olmuş hani[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Deep-Night, 21 June 2003 12:12 tarihinde demiş ki: said: Iituem, 21 June 2003 12:08 tarihinde demiş ki: senin bu forumda kimseyi aşalamaya hakkın yok!sende dahada eski adminler var bunu unutma:hrr:.[hline]It Is A Good Day To Die Adminlerden daha büyük Allah var![hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] allah acaba bu forumları takip ediyormuydu hiç haberim yoktu ha hangi bölümde takılıyo genelde ? bilen varmı galiba din kültürü ve ahlak bilgisi bölüğmündedir[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bende 3. sayfaya geldim heralde uzun bi süredir deep i de göremiyom dedim bunlar atıldı heralde 4. sayfada :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.