ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Deimos ta level 24 olmak üzere olan bir mage im, geçenki topicte belirttiğim üzere oyunda yeniyim(bu 4. günüm galiba). Benim gibi yeni olan ya da yeni olanlara yardım etmek isteyenler olursa özellikle geceleri party yapacak adam aramaktayım, başka arayanlar falan varsa lütfen irtibata geçsin...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 dostum 24 lvl >> 4 gün ? cok yavassin tek basima 1 günde 32 olmustum ben. Parti bulursun humandan git Piana cikisina orcsan Luferson cikisina orda partiler vardir biriisne dal takil ... mis gibi exp yaparsin .. Deimosta leveli yüksek olanlar geri gelip su anda adam kastiramaz yeni server oldugundan kimse geride kalmak istemiyor cünkü[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yaw kardeşimm sen hiç kasmamışsın ki biz bi arkadaşı 1 saatte 30 yaptık ama bizde 50 üstü mageler bide voke vardı brethi topladı biz kestiik :) adam şakır şakır lvl atlamıştı sende öle bi party bul biz sadece arkadaşı kasmadık geri kalanıda civcivlerden topladık onlarda kastı onlar biraz daha şasnlılardı aslında her zaman böle bi şans gelmez öle bi party bulursan yalvar yakar girmeye çalış o partye :)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 5x Clan : ..... Server : ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 1 saat? 0 dan 30? bıraz fazla abartmadın mı? anladım dedıgını ama 1 saatte ımkansız bence.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 serverda yeniyim demedim, oyunda yeniyim dedim dikkatinizi cekerim ve de aşırı derecede oynamıorum cünkü takılacak fazla kimse bulamadığım için canım sıkılıyor...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bende de aynı problem var. İlk gün 24. lvl yaptım. ikinci gün 28 oldu. Ama tek başına bi yere kadar manyak canım sıkıldı. Şimdi Açasım gelmiyor oyunu...[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar