zebany Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Merhaba, Artık AOS upgrade code olayından ümidi kestim ve gidip AOS box alacağım ama LBR yi nereden aldığımı hatırlamıyorum :) Güvenlir ve shipping de kazığa oturtmayan biryer lazım. Simof www.gameloaded.com u önermiş, adamlar shipping için £1.00 istiyorlar. Buda biraz fazla ucuz geldi bir sorun olmasın? Önerebileceğiniz biryer varsa sevinirim. Bu arada burada eskiden tepede bir topic duruyordu TR ye box yollayan birkaç site hakkında, nereye gitti o? Şimdiden Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 zebany cok arkadasım ordan aldı ne aldıysa,1,1.5 haftada urun elınde oluyor.Ustelık dırek adrese teslım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 boxa ne gerek ki? Gold un varsa Aos upgrade code satiim[hline][Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 dagger atlantictemisin bide normalden direk aosye gecebiliyomuyuz bu kodla.[hline] click here join the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Gold yok işte sorun orada. :) Paypal da tr kabul etmiyo, yoksa şu tiplerden almayı düşünüyordum. Birde merak ettiğim birşey, mesela box alırsam ve upgrade edersem bide reg code geliyor ya (LBR de gelmişti en azından) onu da kullanabilirmiyim? Yoksa iki code dan birini kullanınca diğeri geçersiz mi oluyor direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Dagger ben sana tl vereyim bana up code sat. tabi fiyatı nedir onuda bi söle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 20 milyon tl civarına geliyor. Gold da alabilirsin bir yerlerden. Mesela ebayde gold da satılıyor. Ülkemizde de bazı arkadaşlarımız satıyor. Bkz.: Ultima Forumlarında En Çok Mesaj Yazanlar :P Sevgiler,[hline]Kerem Erkmen Content Manager Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Birde merak ettiğim birşey, mesela box alırsam ve upgrade edersem bide reg code geliyor ya (LBR de gelmişti en azından) onu da kullanabilirmiyim? Yoksa iki code dan birini kullanınca diğeri geçersiz mi oluyor direk? Buna göre her an sipariş verebilirim de acil cevap lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Evet bır reg code bırde upgrade code cıkıyor paket ıcınden.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 ikisinide ayrı ayırı kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 gameloaded'tan sipariş ettim. 1 haftada geldi. söyledikleri gibi £1.00 shipping ödedim. yamuk yok yani :) siparişini rahatça ver buradan bence.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar