Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya böle bir program vardı nerden indirebilirim acaba[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 olabileceğini sanmıyorum[signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leblebi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kendinde yapabilirsinki bunu cok kolay bi şekilde açikliyorum bir klasor e gir ve yukarda araçlara bas.klasor secenekleri de ve gorunume gel orda Bilinen dosya uzantilari için uzantilari gizledeki ok işaretini kaldir boş olsun ve uygula de tamam de cik artik dosyalarin uzantilarini kafana gore degiştirebilirsin kolay gelsin artik .txt .exe .rar hepsi gorunur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 saol kardeş[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bole bi prog yok... sadece .scp die kaydediceksin... üstelik aynı adlı topici ben 2 yıl kadar önce amşıştım aramayla bulabilirsin... ayrıca duruyorsa yararlı linkler stickysindede vardı.... teşekkürler kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 dsaadasd .scp uzantili bi dosyayi kopyala içindekileri sil kendi scriptini koy en gralı[signature][hline] ___--{{{///Gåµñt£è®}}}--___ = DevelopeR = WorldBuildeR = {{// HéRké$é SéL@M UlTiM@y@ DéV@M }} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 uzantısını degıstırıceksın .txt .rar. mpg .scp vs[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar