Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PVP tam anlamıyla başlıyor!

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar.. bu gece saat 12'de

"BoBo Monkies VENDOR Bİlmemne"

şirketiyle resmen savaşa giriyoruz. Bize savaş açtılar ve Türklerle uğraşmanın ne demek olduğunu acı bir şekilde öğrenecekler.

Bize savaş açmaları ile bizim kanki 2 corp'un da onlara savaş açması bir oldu.

Savaş genel olarak Niyabainen'de geçecek. Herkese iyi şanslar diliyoruz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Oyy oyy Koskoca caracalımı verdıler elıme bende verdım kendımı warrior skillerine...Gunnery i 5 liorum.. sonra.... eeeee.....bilmiorum bi yol yordam gosterin dicem... Ne lazimki bize ?

WhiteBull....[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur,
Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler,
Bir mavi perde olur ellerim;
Merhaba der yaşayan ölülere.............
Sosyal ağlarda paylaş

savas bitti sanırım. bu arada caracal missile boat canımcım, kendini missile skillerine ver :)
said:
The Caracal is a powerful vessel that specializes in missile deployment. It has excellent shield defenses, but poor armor plating. Its missile arsenal, when fully stocked, is capable of making a piece-meal of almost anyone.
Special Ability: 5% bonus Kinetic Missile Damage per skill level and 10% bonus to Missile Velocity per level.

[Bu mesaj Befounder tarafından 19 Temmuz 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya savaş bitmedi de şöyle bişey var bi kere adam YOK. Savaşan bitek kaptan ben self vardık onlar da girmiyo artık yani yalan oldu herşey.. ben başka şeyler yapçam artık abi.. oyuna girince yapıcak HİÇBİRŞEY olmamasından bıktım artık, bıçak kemiğe dayandı[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...