Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Evet arkadaşlar.. bu gece saat 12'de "BoBo Monkies VENDOR Bİlmemne" şirketiyle resmen savaşa giriyoruz. Bize savaş açtılar ve Türklerle uğraşmanın ne demek olduğunu acı bir şekilde öğrenecekler. Bize savaş açmaları ile bizim kanki 2 corp'un da onlara savaş açması bir oldu. Savaş genel olarak Niyabainen'de geçecek. Herkese iyi şanslar diliyoruz.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Oyy oyy Koskoca caracalımı verdıler elıme bende verdım kendımı warrior skillerine...Gunnery i 5 liorum.. sonra.... eeeee.....bilmiorum bi yol yordam gosterin dicem... Ne lazimki bize ? WhiteBull....[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 savas bitti sanırım. bu arada caracal missile boat canımcım, kendini missile skillerine ver :) said: The Caracal is a powerful vessel that specializes in missile deployment. It has excellent shield defenses, but poor armor plating. Its missile arsenal, when fully stocked, is capable of making a piece-meal of almost anyone. Special Ability: 5% bonus Kinetic Missile Damage per skill level and 10% bonus to Missile Velocity per level. [Bu mesaj Befounder tarafından 19 Temmuz 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ya savaş bitmedi de şöyle bişey var bi kere adam YOK. Savaşan bitek kaptan ben self vardık onlar da girmiyo artık yani yalan oldu herşey.. ben başka şeyler yapçam artık abi.. oyuna girince yapıcak HİÇBİRŞEY olmamasından bıktım artık, bıçak kemiğe dayandı[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yardır abi git p3 e kur kampını rahatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 corporation menusunde savas kalmamis, herhalde bitti. cengaverlere tebrikler :)[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar