Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mario'dan nefret ederim. Bu sesler de çok rahatsız etti beni gece gece. Boiiingg falan ne biliyim huzursuz oldum. Ha adam yetenekli ama, orası ayrı :-)[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana?
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yeni izledim, çok beğendim. Uplama amacıyla değil görüş yazma amacıyla yazıyorum...[signature][hline]These open doors...
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 haha harika hakkaten, o sesleri doğal harmonikle mi çıkıyor?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hueeeeeeeeeeeeee süper.. http://www.compfused.com/filedl1/21uybr/mariovid.wmv direk link.. Pis haxorlarım.[signature][hline]Köylüler Rullaz..
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 haha süper ya. ama başta çaldığını çıkartamadım, sonlara doğru sardı hehe.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 güzel,helal olsun valla =o)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 adam kasmış yaw o altın sesleri falan.Yalnış şunu fak ettim marionun müziğini duyunca harbi duygulandımn.İnsan özlüyor be o günleri[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yannız arkadaki hayvani büyüklükteki cd dolabına dikkat çekerim,şu adamla bi kenk olmak lasım:D[signature][hline]from exile...
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Heheh :) iyi kasmış..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
Öne çıkan mesajlar