Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 2. sene ve olmadı ne yapalım olmayınca olmuyor hem sınav sistemi de değişicek puanım 4 seneliğe yerleşmeye de uygun değil 2 senelik yazıp dikey geçiş düşünüyorum arama yapıp bütün bilgilere de baktım sanırım tek sınav üzerinden yapılıyor dikey geçiş bu sınavı birisi açıklıyabilir mi? nedir nasıl yapılır vs. vs.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bildiğim kadarıyla iyi not ortalaması alanlara yapıyolar sınavı . Tek sınav eğer kazanırsan 3.seneden dewam ediyosn[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 eğer bölümün aöf bölümlerindense aöf okuyarakta 4 e dewam edebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 not ortalamasi ile alakali diil benim bildigim. 2 senelik okulunu bitirdikten sonra dikey gecis sinavi ile 4 senelik bolumlere gecebiliyorsun. hepsine degil tabi , kendi bolumunle benzer olmasi lazim. ex: turizm , sigortacilik,uluslararasi ticaret filan. benım cok arkadasım gecti ordan bılıyorum. ama bolumden bolume zorlasıyor , bi turizm ile biomedikal ayni deil mesela. secegin okulun bolum kontenjani cok onemli. ne kadar kontenjan , o kadar şans.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar