Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bnmde okul puanıyla ea 300 eheh bilkent uluslarası ya da koç sinema tel. olcak işallh.. Hazır ben tiyatro okuycam büyük ihtimal ama neyse bitti ya bu olay daha ne isterim yani..Bi kere daha lanet ediyorum Öss'ye...Seneye gireceklere de bol sabır diliyorumm :/ Daha bktan bi sistem olamazdı heralde..pfff...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 öss sayısal:173.048 barajı geçemedik yazıklar olsun orta öğretim başarı puanı:082.731 arkadaşlar ben oöbp yı alamıyorum demi ? :([signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı [Bu mesaj kingpin tarafından 20 Temmuz 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: turambarturin, 20 Temmuz 2005 12:47 tarihinde demiş ki: abi ne otu ne diyonuz siz yaa... Bi insan ders çalışıyor diye ot olmaz sadece. Tamam ders çalıştık ama herkesin hayatını tam olarak öss ye adadığını söyleyemem. Kendi adıma hem yedim hem sıchtım hem de ders çalıştım. İstendiğinde her bişeye zaman bulunuyo... ya kardeşim ne üstüne alıyosun ki sorular çok maldı kalitesizdi yalan mı? ben buna tepkiliyim kazananlar ottur demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Öss nin de YÖK ünde 3saatlik sınav sistemininde...[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 272 patlamışım, sözel. eşit ağırlıktada 192 çakmışım. Kısacası yetenek sınavıyla girmek istediğim yerlerede girecem. Bi limonata içeyim.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Eh ben de iceyim, =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Alezi yetenek sınavıyla nereye gitmek istiyorsun?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: taz, 20 Temmuz 2005 11:56 tarihinde demiş ki: valla zor kolay diyemem ama şu ana kadar gördüğüm EN AMELE ÖSS diyebilirim mal heriflere hazırlatmışlar soruları ne bi kalite bi estetik bi zeka oyunu bibok yoktu sınavda otlar kazandı Ne demek bu arkadasim? `Otlar kazandi.` demissin iste. Hayir, kafasi calisanlar kazandi. Salaklar kazanamadi.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 toledor un devamı.......[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: -Wissy, 20 Temmuz 2005 14:05 tarihinde demiş ki: said: taz, 20 Temmuz 2005 11:56 tarihinde demiş ki: valla zor kolay diyemem ama şu ana kadar gördüğüm EN AMELE ÖSS diyebilirim mal heriflere hazırlatmışlar soruları ne bi kalite bi estetik bi zeka oyunu bibok yoktu sınavda otlar kazandı Ne demek bu arkadasim? `Otlar kazandi.` demissin iste. Hayir, kafasi calisanlar kazandi. Salaklar kazanamadi. Yok ya :) ÖSS de genel yetenek sorusumu vardı ? muhakeme isteyen sorumu vardı ? zekayla nası bi ilgi kurdunki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 176, açıköğretime giriyorum, askeri ekiyorum. eki eki.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: -Wissy, 20 Temmuz 2005 14:05 tarihinde demiş ki: said: taz, 20 Temmuz 2005 11:56 tarihinde demiş ki: valla zor kolay diyemem ama şu ana kadar gördüğüm EN AMELE ÖSS diyebilirim mal heriflere hazırlatmışlar soruları ne bi kalite bi estetik bi zeka oyunu bibok yoktu sınavda otlar kazandı Ne demek bu arkadasim? `Otlar kazandi.` demissin iste. Hayir, kafasi calisanlar kazandi. Salaklar kazanamadi. normali sadece kafası çalışanlar şimdi kafası çalışanlar+otlar bu demektirki her ot bi kafası çalışan götürmüş oluyo öle işte[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 okul puanıyla birlikte 260 aldım. Tüm sene çalıştım. Mutlumuyum evet çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 herkese geçmiş olsun, umarım hepiniz bi şekil bi yerlere girersiniz de rahatlarsınız, bu arada seneyegirmek isteyen arkadaşlar, iyice bi düşünsünler bu yıl tercih yapıp yapmamayı, çünkü seneye tam müfredat olcak(lise1-2-3) bunları araştırıp öle karar verin. Benden bi öneri, iyi tatiller :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya beyler açıköğretim oldu benim ama seneye bidaha giricem puan düşer mi ???????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 açıköğretime girceksin okul puanın düşmüyo rahat rahat takıl açıköğretimde[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 toplam 340 sayısal.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 255 say aldım bu puanla benden kornete kapak olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hocam zekayla alakasi var diye demedim. Anlamiyorsunuz. Orada kinaye var.. Siz otlar kazandi derseniz, ben de salaklar kaybetti derim.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: ReD_DoG, 20 Temmuz 2005 11:42 tarihinde demiş ki: 196 :D ewt[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: -Wissy, 20 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Hocam zekayla alakasi var diye demedim. Anlamiyorsunuz. Orada kinaye var.. Siz otlar kazandi derseniz, ben de salaklar kaybetti derim. +1[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 arkadaşlar şimdi ne zamana kadar tercih yapıp gönderiyorduk?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 25 temmuz-3 ağustos arasında yapıyoz tercihlerimizi[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 @-Wissy: dayı sen kendi işine bak ne uğraşıosun @taz.........................: söleebilecek lafım yok, bu lisede çok iyi not aldım yannız o.....pu hoca şu dersten kötü not vermiş demekle aynı şeye gelmio mu? dayı sorulara bok atmayın... sana göre sorular bilgi sorusuysa wissy e göre de öle, ona göre sorular zeka sorusuysa sana göre de öle... sınavın zor olması her bakımdan en iyisi.. seçilmiş nitelik olur üni.ler... ha diceksin heralde bu adam da 370 fln yaptı da konuşuo böle; yok abicim ben gireli oluyo üni. sınavına, ama 7tepe mimarlıkda baba bursuyla okuyorum yani yaptığım belli bi puan yok benim de... ama sınav sisteminin yanlış olduğuna katılıyorum.. sonuçta eğer suç atılacak biri varsa o OT değil, suç atılacak bi soru da varsa o ZOR değil, sadece senin böle bi i...neliğe kurban gideceğini bile bile gözlerini kapattırtman.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: dieddragon, 20 Temmuz 2005 12:09 tarihinde demiş ki: 364,796 sayısal. yüzdelik dilim 1.15 yüzdelik dilimler yukarlarda aynı o zaman çünkü benim de puanım geçen sene 363 küsür dü benim yüzdelik dilimim 1.28 falan dı galiba bu arada waex takma dicem demesi kolay diyeceksin ama gerçekten takma olmadı seneye olur yani olabilir kitlenebilir insan sınavlarda dert etme derim benq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar