Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YÖK ün amacı nedir

Apache

Öne çıkan mesajlar

arkadasim, adam gibi arastirsaydin sende. simdi bunu hicbi sekilde hakli cikaramazsin. daha gittigin yerin neyi amacladigini bilmiyosun... ustelik bi de arastirip girmissin oraya... nasil arastirdiysan...

milli egitimin yaptigi yanlisi YOK'e yukleyemezsin. YOK de bu yanlisi temizlemek zorunda degil. kaldi ki yapamaz da, yaparsa diger insanlara ve kendi kurumlarina yazik olur. sen universiteye gideceksin diye diger insanlari kotu duruma sokma hakkini nasil oluyoda kendinde goruyosun?

bi de anlamadigim su var; sizin universiteye girmemeniz gerektigini soyleyenler universite profesorleri... siz bu insanlardan ders almak istiyosunuz, bi taraftan da sucluyosunuz adamlari. hangi yuzle universiteye gideceksiniz siz?[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 19 Temmuz 2005 09:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Neden herkes daha fazla daha farklı din eğitimi almak istiyor ben ilkokul 4'ten ber okullarda gerekli dini eğitimi aldığıma inanıyorum neden herkes okuldakileri yetersiz buluyor ? Meslek liselerine gelince hem mesleğini çok iyi öğreniyorsun hem stajda başlanıyor sigortan ödenmeye düzliseye gidenin akıbeti belli değil meslek lisesine giden de kendi seçti bu liseye gitmeyi @Helena geçenlerde hürriyet insan kaynaklarında dolu yüksekokul mezunu adam istendğini okudum... [signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan

[Bu mesaj Forseti tarafından 19 Temmuz 2005 10:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu ülkenin alanlarında uzman , işini iyi yapan insanlara ihtiyacı var bu nedenle bu kapabiliteye sahip kişileri geri çevirme gibi lükse sahip değil sürüyle okuduğu alan dışında iş yapan üniversite mezunları var nedenide yönlendirme eksikliği, benim araştırdım dediğim kısım müfredat olaraktı anadolu teknik liseleri üniversiteye adam yetiştirmez ibaresiyle bu zamanlara kadar karşılaşmadım ki geçen güne kadar tüm bilgisayar öğretmenleri neredeyse teknik meslek liselerinden çıkıp üniversite kazanan insanlar oluyor idi, Meb mi yaptı bu zımbırtıyıda yöke bok atmayalım, Anadolu teknik lisesinin meslek liseleri kapsamına girdiğini okuduğum ilk yılın sonunda öğrendim. Hatayı kendimde mi aramalıyım yada ilgili rehberliği vermeyen eğitim sisteminde mi bilmiyorum yökün son uygulamasından önceki düşünceme geliyim o an ki düşüncem bilgisayar öğretmenliğini okuyup daha sonra yazılım sertifikaları tarzı programlarda yer aldıktan sonra projele geliştirmek idi ama yinede üniversite okumak idi, anlatmak istediğim üniversite okumamın gerekliliği yüksek okula direk geçişte umrumda değil üniversiteden bile sayılmaz, bana bencillik filan anlatmayın arada sıkışıyosunuz resmen, ailen ve bi sürü çevrendeki insan senden üniversiteyi kazanmanı bekliyorlar, sende bunu istiyorsun ama geçmişte çeşitli sebeplerden ve yökün tutarsızlıklarından dolayı niyazi olmuş bir insan olarak sıkışıp kalıyorsun arada.
Sosyal ağlarda paylaş

lise egitimi oss sinavinda etkisiz olabilir ama oss bi acidanda insanlari zekalarina gore test eder..
tekniker olmak icin girenlerin disinda henuz ortaokuldan mezun olan bir cocua sen sec diosun karari nekdr doru verebilir ki ? zaten meslek liseliye butun dallar deil sadece kendisini ilgilendirenler esit olmali orn bilgisayar okuyan bi kisi (meslek lisesinde) uni sinavinda sadece bilg ogretmenlii secebilio ki onada raziydilar..
Sosyal ağlarda paylaş

oys olacak bundan sonra. ayrica oss zekayi test etmiyo. insanin ne kadar psikopat olup calisabilecegini test ediyo.

o is bi yana, 2 sayfa boyunca anlatamadiysak, zor bu is... ne haliniz varsa gorun demek geliyo icimden ama onu da diyemiyorum...

peki bi sey sorucam; size gore bu isi en iyi bilecek kimdir? yani planlamasini kim yapabilir duzgun bi sekilde, bilirkisi olarak? profesorler yapamiyo size gore, anladik... kim yapacak peki? milletvekilleri mi karar verecek profesorlerin kimlere egitim vermesi gerektigine?

bi de sadece meraktan soruyorum, siz turev/integral konusunda ne kadar ilerlediniz?[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

sordugum soruya bi cevap versen daha cok ciddiye alirdim. tekrarliyim ben, madem prof.'lara guvenmiyosunuz, kime guvenirsiniz siz?
sistem her yil degismiyo arkadasim. sizin yakindiginiz katsayi olayi 1999'da cikti. sistemin hatalari gozuktukce duzeltiyorlar ki ilk ciktigi zaman da benzer tartismalar olmustu. su gune kadar alinan kararin ne kadar dogru oldugu acikca goruldu.

ayrica sistem degisiklikleri sorun net bir sekilde belirlendiginde cozum uretilir. meslek liseleri istenilen duzene sokuldu, siz hala neyin katsayisindan bahsediyosunuz...

said:
beckhamog, 20 Temmuz 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
meslek liselide sana meslei hakkanda herhangi bisey uzerinde nekadar ilerledigini sorabilir..
burda demek istedigini anlayamadim, daha acik bi sekilde soylersen sevinirim.

ha bi de en sonra sirf kendim icin sordugum sorunun cevabini alamadim, turev/integral konusunda ne kadar ilerlediniz?[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

ya yok imam hatiplere zarar verecez diye bizede oluyor olan hem 4 sene okuyalım üstüne bide katsayımızı düşürsünler. Amaçsızlar sürüsü olan Türkiye'ye oluyo.Ondan sonra 100.000'e yakın öğrenci tabi 0 ceker öss de.[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
mp3 günah kullanmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Biri kuran okur

Diğerleri English grammar volume 1

Biri sınav sistemine hazırlanır,diğeri imanın şartlarına

ama sonuç olarak bu insanlar kamusal alana giriyor ve bizim üstümüzde yeri var..en azından öss de ..işte bu beni öldürüyo[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...