Audfe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 arkadaşlar beşiktaşda böyle eksen veya pcgold gibi bi yer varmı yoksa hep ufak yerlermi var?varsa nerde?[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you..
scheize Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 iskeleden 20dk da kadıköye gittinmi alabilinecek çok yer var[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 sinanpaşapasajı aylan bilgisayar. merdivnden yukarı cıkınca hemen karsında, ben hep ordan alırım[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 sinanpaşada, cdcilerin bi üst katında megabyte var, oraya da bakabilirsin[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List]
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Aylan dan arkadaşım ses kartı,mouse vsvs bi anda 100 150 milyonluk alışveriş yaptı.Herif torba vermedi,kalmamış hahah İnsan yan dükkandan alır bitane[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP..........
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 hicbi problem cıkmadı su ana kadar bende. adam biraz paragoz okadar. gecenlerde arkadasa yeni bilgisayar alıoduk, gittik adma husein abi naber ya fln. ilik sizden naber fln dedi. biz sole bi 800$ lık alısveris yapıcaz dedik. bi anda oooo cocuklar naber nassınız canlarım ya gelin oturun kola fln istermiydiniz ya bizde yemek yiyioduk fln moduna girdi konusma haha[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar
Öne çıkan mesajlar