Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chat Screen sorunu

VashTheStampede

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar ben oyuna kayıt olalı 2 gün oldu. (kredi kartıyla uğraştım boyuna) Dün akşam ve bugün sabah oldukça rahat bir şekilde oynadım. Akşam oyuna girdiğimde ise chat screenda yazılan yazıların görünmediğini farkettim. Kendi yazdıklarımı uyarıları (hani yaratıklar korkup kaçınca falan uyarı veriri) falan hiçbirini göremiyorum. Ama "type /help" gibisinden tipler hala çıkıyor aynı ekranda. Chat kısmını kapatmak için bir tuş falanmı var yanlışlıkla bastığım? Bir türlü düzeltemedim kimseyle iletişime giremiyorum. Bir yardım[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunuda buldum galiba eskiden girişte joined channel falan yazardı ama şimdi yazmıyor. Bir yardım nasıl düzeltilir.[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

Mouse u Chat bölümün olduğu yerde tut. "General" yazısına sağ tıkla sonra " Join New Chanel" seçeneğini seçip görmek istediklerini aç. Yine general i Tıklayıp Channel bölümüne bakarsan orada da /s ile /p ile Yazdığın yazıların görünüp/görünmemesini veya rengini değiştiebilirsin.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

senin dediğin yeri anladım aa demin bi haltlar yaparken orayıda kapatmışım galiba. Şimdi gözükmüyor :8 (combat screen için ctrl-c yaptıktan sonra kaybolmadı tekrar deneyincede gelmedi)[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...