Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 nick= dokunmayakarım gorev= ice mage :Ppp[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ırc: karus isim: ::PaYoFF:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 nick = T_Deville İşi = Assassian Irk=Karus nickmikyoq a selam burdan o kendini biliyo[signature][hline]Server=Diez Nick=:Hoodstar: Job=Arch Mage Lvl=63 [Bu mesaj Hoodstar tarafından 19 Temmuz 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tower Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 elimden zor kurtuldun bidahakine afftemem::::)))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 haha direk town çektin ardından msj attın tabe irklar farklı olduğu için msj ı okuyamıyorum[signature][hline]Server=Diez Nick=:Hoodstar: Job=Arch Mage Lvl=63 Np=7xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tower Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kim town çekti dc oldum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 oyunda deilken msj attın dimi bana :D...neyse boşver bunları lvller yükselsin bi ondan sonra kapışırız [signature][hline]Server=Diez Nick=:Hoodstar: Job=Arch Mage Lvl=63 Np=7xxx [Bu mesaj Hoodstar tarafından 19 Temmuz 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tower Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 harbiden senin yanına savasmak için gelmedim bişi sorcaktım ama karşı ırka yazdığın şeyler çıkmıyomuş napalım artık bi dahaki karşılaşmamızda kapışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 lol :) işte pati farkı biz #$£#£{£{+^+^'&($>#$£>{£$½£$ karakterlerle bile anlasırız:)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stunner Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben yeni üye oldum madem bende söleyim IRK:Karus NİCK:MacrodiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Nick:Jean_Ali Irk:Human ASSASİN lvl:23 (daha dün başladım):))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Jean_Ali oyuna bugun yarın baslıcam ilk hedefim cz de senin Le karsılasmak oLucak.. :)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bekoli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bıraz konu dısı oldu ama hec ısım olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Sonunda.... ID: FeeLtHeFiRe Irk: KaRuS (ilk karus charım) Clan: Wanna Join nOObz :) LvL: 1 JoB :Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 uheuhe aramızda kaLsın demıstım ama dayanamdım TT__ Arkadasa tesekkur ederim..5 dk dır worm kesip tp parası biriktiriom..we delos u breth umuduyla giriom 17k cart :D brethi bulmamda yarıdmcı olan TT__ ye again thnXD[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar