qwerty1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 her seyi cııdye alma tek basıma yapmadıgımı soledım zaten bende yapmadım ben satın aldım ve upladım
EviLCrieS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 pardon o zmn tribula bize yalnış bilgi verdi..[signature][hline]Nick : DiabolicaL Server : Xigenon LVL : 5x Nation : Karus Class : Wariror (Defans)
qwerty1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yok be adam geyık yapıyo zaten bayada gulerek soledı
BlackBox1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ilk sahibi bildiğim kadarıyla Cooltang[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:54xxx
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 beyler geyık tabıı olay su aslında kardesım gormus ve almıs ef ye vermıs yanı ılk basta bendeymıs:( sorra efede sınırlenıp up ladı ve tuttu sonuc: arkadasını sınırlendırkı hayırlı ısler yapsın:D cıddı aldıysanız gulerım kım tek basına yapmıskı o yapsın n00b ztn hala anca ıtem duzdu:) dip:allah herkes ebole sans versın ki pıyasa ucuzlasın...[signature][hline] ========>NvM<===============
Silverpain Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 OF olm OF biz sana köşe bucak wow arıyalım senin dediğine bak 1haftaya elinde avrupadan getirtcem a.q pala olmak lazım geccen bu isleri 62 falan bırakkkkk........ said: qwerty1, 20 Temmuz 2005 17:21 tarihinde demiş ki: ehehe esas ertem gostermese alamazdım ama sana kızmasamda up ısıne gırmıcektım neyse artık 62 olmak lazım [signature][hline]Blood Feather nick:Sanies guild:Kan Kardeşler Night Elf Rouge ----Eskilerden Kim Kaldı Zalim Mayko---- Nick:was Silverpain Server:was Ares Clan:was The_Others² Class:was Warrior Race:was El Morad
NeveRminD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hiç kimse gelin güvey olmasın onu ben aldım =) trade sslerimde var ama ss nası konacak bilmiom:D adam bana hell breaker +0 verdi ben ona 500m+kekuri ring+300 ac scrollverdim.sorra efe abi 2 saat içnde up yaptı ve 40gb kar var AHAHA[signature][hline]Nick: : ::NeveRminD:: LVL : 6x Clan : FiRe NP : 1xxxx Server : Ares [Bu mesaj NeveRminD tarafından 20 Temmuz 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 @silver : olm efeyı koparmayın ya alla alla adam bırakmıcak işte sorra ben uğrasıom yok bıraktı ıtem al ustune yok gerı geldı ıtem ver gerı bıde o kdr malın garantısı oluonbı hacklensewk uctuk bırakın adamı ya:D @never: ertemcım imzanı duzelt haal n00b clan durmasın orda[signature][hline]Nick: ::NeveRminD:: Server: Ares Clan: The Others
Silverpain Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 walla ben illa da gelcen billa da gelcen demedim efe dedi wow bul bana arıoz sora msj atıo paticik da ko forumuna gir dediğin gibi adam rahatsız zaten :D[signature][hline]Blood Feather nick:Sanies guild:Kan Kardeşler Night Elf Rouge ----Eskilerden Kim Kaldı Zalim Mayko---- Nick:was Silverpain Server:was Ares Clan:was The_Others² Class:was Warrior Race:was El Morad
qwerty1 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 olm şu iş olmasa bırakmıstım da acaba dusunuyom 2 oyunu bırlıkte oynayabılırıyım dıye yok ozmnda sosyal hayat tamamen biter:D
Silverpain Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 olmayan şey bitmez oynarsında bence saçmalık said: qwerty1, 20 Temmuz 2005 21:45 tarihinde demiş ki: olm şu iş olmasa bırakmıstım da acaba dusunuyom 2 oyunu bırlıkte oynayabılırıyım dıye yok ozmnda sosyal hayat tamamen biter:D
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 wowda da dupe yapıyolarmış silver ne diyosun bu işe :-P[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke))
Silverpain Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hehe wow da hile yapana (mod lar dısında onlar resmi bazıları deil ama acıkca yayınlanıo) veririm :D imkansız abi 2 aydır 1 kere dc oldum oda server restore dan
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=130171 :-)[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke))
Öne çıkan mesajlar