Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yat kiralama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama, kız arkadaşlarınızı bu tür şeylere fazla alıştırmayın. Bugün boğaz turuna çıkardığın kız, yarın senden daha ileri düzeyde beklentiler içine girer...

Küçük jestler ilişkinin temelini sağlamlaştırır, daha büyükleri ise doyumsuz bir canavar yaratır...[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0536 213 03 23
Mesaj tarihi:
bi yat dergisi vardı da ismini hatırlayamadım şimdi.
hatta yelkenli yarışları falan düzenliyordu.

neyse aklıma gelirse ismini de söylerim ama git bi gazete bayine, yat dergisi bi bu var zaten benim bildiğim, al, bak onun arka sayfalarında falan bu tür ilanlar oluyor, aradığını bulursun büyük ihtimalle.

*navigator sanırım ama emin değilim, olmayabilir de.
hatta gani müjdenin de köşesi olması lazım dergide, navigatordır büyük ihtimalle.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com

[Bu mesaj montezaus tarafından 20 Temmuz 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sefa pezevengi belki adam, size ne ehehe.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
söyle diyim tum postları okumadım ama bizim okulda yapılacaktı boyle bi tur yatla resimleri vs gosterdiler kişi başı 20 milyondu ve en az 200 kişi gerekiyordu demmki parası böylece bulunuyor 20x200=4 Milyar
4 milyarmı olur eet oyle bişi :D[signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir...
Quatres UO Shard
[email protected]
Mesaj tarihi:
eski pyramidin tam karşısında cenk yat mı bişi var uurarsan bak.. eer bulamamış olrsan ben bi daha ki uuramamda numarasını alıırm yannız bahsettiğim yat en az 20-30 kişilik sanırım:) daha çok teknemsi gemi:) , normal yat kiralama diyosan 8-12 mt. lik direk kalamış marinaya git derim... ucuza kapatırsın, sahibi yurtdışında olanları bakıcılar kaptan ayaralyıp çıkarıolarmış die duymuştum komik gelmişti.. bi işe yarayabilir...
Mesaj tarihi:
said:
Keyzar, 20 Temmuz 2005 11:23 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaşlar konuyla alakasız olacak ama, kız arkadaşlarınızı bu tür şeylere fazla alıştırmayın. Bugün boğaz turuna çıkardığın kız, yarın senden daha ileri düzeyde beklentiler içine girer...

Küçük jestler ilişkinin temelini sağlamlaştırır, daha büyükleri ise doyumsuz bir canavar yaratır...

O zaman keyzar bize bi kac guzel jest solesin uygulayalim olurmu :) ???
Mesaj tarihi:
said:
-NeoN-, 20 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
söyle diyim tum postları okumadım ama bizim okulda yapılacaktı boyle bi tur yatla resimleri vs gosterdiler kişi başı 20 milyondu ve en az 200 kişi gerekiyordu demmki parası böylece bulunuyor 20x200=4 Milyar
4 milyarmı olur eet oyle bişi :D

Ya yatdediysek 200 kisilik deil abi naptiniz ya oldu olacak bi transatlantic kiralayip karayip turuna cikalim hem siz patilere de yerkalir bu durumda :)

Ben daha ufak biseyler diyorum 5-10 kisilik de yatlar var neden ucuyonuzki? :D
Mesaj tarihi:
Ya abi sen yati felan bo$ver .. Git elifle polatin oturdugu banka otur .. Simitini ye .. Bilmem denizde ta$ felan sektir.. Yap bisi iste .. Bosver yat felan parana yazık =)
Mesaj tarihi:
said:
Elisha, 20 Temmuz 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
Ya abi sen yati felan bo$ver .. Git elifle polatin oturdugu banka otur .. Simitini ye .. Bilmem denizde ta$ felan sektir.. Yap bisi iste .. Bosver yat felan parana yazık =)

Bugun burda gordukki paticik uyeleri ask konusnda sınıfta kaldilar ask icin dag delinir DAAĞĞ paranin hesabinimi yapcam..? :)
  • Yeni Oluştur...