Dale Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 evet arkadaşlar 250 puan aldım biliyorum çok berbat :( fakat bu puan ile nerelere gire bilirim ? bu arada sözel. 2.sorun olarak ( spor akademisi veya polisliğe girebiilirmiyim?
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yeteneğin varsa girersin. Ben spor akademisine giricem.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 neyi yardın iğreçliğini yaptıktan sonra şunu soracam bu ham puanmı yoksa ortaöğretim zımbırtılı puan mı?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: St_Dreamer, 20 Temmuz 2005 19:50 tarihinde demiş ki: neyi yardın iğreçliğini yaptıktan sonra şunu soracam bu ham puanmı yoksa ortaöğretim zımbırtılı puan mı? eklenmemiş haliyse berbat diceni düşünmüorum hatta berbat olamas.. bence eklenmiş hali[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 haggatten ha bendeki de soru[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Dale Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hadi ya spor akademisi düşünüyorum bende.. birde Polislik onada girebilirmiyim acaba? ve bildiğinz başka meslekler =) buarada okul puanıyla çok ktü biliyorum =() taban puan 200 okuldan 50 geliyor :/ said: insight, 20 Temmuz 2005 19:36 tarihinde demiş ki: Yeteneğin varsa girersin. Ben spor akademisine giricem.
Öne çıkan mesajlar