BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 xp nin cdsinde eski version windowslar icin network kiti war onu kur[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 cross cable ile direkt bağlantı yaparakta ağ kurdum (ev veya küçük iş yeri ağı kurma) cross cable ilen zoomx5 kullanarakta ağ kurdum şöyle bi liste veriim bakın ne eksik diye cross cable bir disket ilk önce gidiyoruz xpli bilgisayara ev veya küçük iş yeri ağı kur diyoz diğer bilgisayar için ayar disketi oluşturiim mi falan diyo, evt diyin disketi takın kopyalasın programı sonra 98li bilgisayara gidin çalıştırın disketteki programı ağınız kurulmuştur, işlem tamamdır[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar