sis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Sevgili forumdaşlarım mentosun son reklamında koyunlar motorumsu zamazingolara biniyolar ve arkada salak bi müzik çalıyor.Bu şarkının adını bilen birisi varsa okuyup üfliycem acayip sevaba girecek benden söylemesi.[hline]bir hırsız yaratmak için bir sahip yaratın,bir suçlu yaratmak istiyorsanız yasalar koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 salak bi müzikse neden merak ediyosun ki ?[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bende sorcaktım..süper bi müzik o..bilen varsa helal olsun..[hline][ quote ]SolidSnake, 14 June 2003 20:42 tarihinde demiş ki: bissürü beleş kız istiyom nihaha [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: hione, 28 June 2003 03:34 tarihinde demiş ki: salak bi müzikse neden merak ediyosun ki ?[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty :) abi ben onu neşeli manasında yazmıştım da metalci karizmamızı çizdirmeyelim diye salak demiştim.Neyse artık dağıttık bi kere :)[hline]bir hırsız yaratmak için bir sahip yaratın,bir suçlu yaratmak istiyorsanız yasalar koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 çok manyak bi reklam o ayrıca bişi sölemek istiyorum belki daha önce sölenmiştir ama kazaa da mentos the freshmaker yazınca bi çizgifilm çıkıyo mentosun reklamı baabında...[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 peki white rakkad arkada o müzik de çalıyo mu?[hline]bir hırsız yaratmak için bir sahip yaratın,bir suçlu yaratmak istiyorsanız yasalar koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 metalci karizması nedir abi ya, hiho[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar