ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 içim cok kötü ya offff ya offffff inşllh siteye bişi olur da bakamayız :)[signature][hline]nick : ShadowFax nation : El Morad Job :Blade Master LvL :6x Clan :Lasombra Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 *yusuf yusuf yusuf yusuf ...* daha gider bu[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 EA bölümündeydin ne çektiysem bu matematikten çektim 40 türkçe...mat.20 olsa gidiciz bi yerlere. mat 14 felan gelince off offf bakalım naptık bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 son 13 saniyeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 açıklanmış bulunmaktadır :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 218 puan :( gitti marmara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 BUndan sonra bana göre; KO=Gerçek hayattan dc olmak Ban=Öss sonrası evdeki gm nin sizi acayip banlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kazanan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben kazandım fakat 9 10 yıl oldu :P[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Var da otomotiv öğretmenliği...Iyyyyk yani artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Eslant Tıp Fakültesini kazandım :P El-Morad gazeteLerinde boy boy fotografım cıktı :P[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Zuuhumuhhuaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben harbici harbici kazandım.... 359 say gömdüm...[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hönk!?!? O.o....Ek puansız mı ? Tebriklerrrr...x10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 heh hee harbici ineqim benn Şaka bi yana kazanmak için hayttan kopmak gerekmiyo[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bırakın kazanmayı mazanmayı, ÖSS sınav sonuçları yüzünden neredeyse bütün internet iptal :D Girdiğim sitelerin yarısına giremiyorum, geri kalanına da acaip yavaş giriyor.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ÖSYM'nin GÖzÜNE +10 staff girsin, abi nedir bu ya, yazık abi insanlara, hele meslek liselerine de daha geçen gün kazık attılar. RTE yaptı yağacağını. kazanana tebrikler, kazanamayana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Gerçekten bi emek sarfedip çalışıpta kazanamayana yazık. Şu RTÜK'ten daha feci çalışan kodamanların, devlet içinde devlet gibi çalışmalarına bir son verilmezse daha kötü günler de bizi bekliyebilir.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bu devlet sisteminde okuyarak iş buLan herkedi tebrik ederm. Simdiki aklım oLsa orta okuLdan sonra çırak oLurdum suanda işinin piri olup dukkan bile acardım :) bu arada hala okuyorum :P[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya en azından kısa dönem askerlik için okuyun :) okudum ve çalışıyorum :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 + ehliyet :)[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 çok acı koydum össden 4 shard 5 mirage bide forgotten temple dan çıkan şeyden düşürdüm 312 EA puanı yaptı hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 fakkkkkkkkkkkk yine matematik 25 tane yapsam yetiyodu ama bi bug war bende 223 ea.....239 sözel ben ea ühühüühüh evdekilere ne dicem ya. ama azıcık çalışmıştım. çok az çalışmıştım yanüü lanet olsun polis sınavı için form felan edavat bu ayın 25 inde neyse bi de onu deniyelim bakalım :( :( :( :( hayata 3-0 geride başlamak çok feciiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar