Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticiğin dönüştüğü hal

namesiz

Öne çıkan mesajlar

kimse yaptigi hatayi anlamazsa sahip oldugum yetki bir yere kadar etkili olmaz mi?

surekli forum basinda mi oturuyorum?

surekli forum basinda oturan bir insana mi ihtiyaciniz var?

koyun musunuz?

suruyu idare edicek adamlara mi ihtiyaciniz var illa?

kisi once bu sorularin cevaplarini bulunmali kendi kendine once.
Sosyal ağlarda paylaş

@dom sen laf sokunca mı insanların hatasını anlayacağını mı düşünüyorsun ? peki herkes laf soksun hata yapan üyelere arama yapmadan konu açanlara bilmemnelere "al homuna koyim açılmış bu konu" diye mesaj atalım.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

[Bu mesaj kingpin tarafından 17 Temmuz 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@dom Anlıyorum ben senin sorununu da neyse takatim kalmadı artık.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

[Bu mesaj kingpin tarafından 17 Temmuz 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 17 Temmuz 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
king zaten cogumuz oyle yapiyor maalesef

Boşversene sen moderatörün bile "acıklama yapmak icin daha fazla caba harcamak istemiyorum" deyip x kişinin açtığı konuya laf sokarak(çaba harcayarak) konuyu kitlemeside ilginç bir çelişki.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 17 Temmuz 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
isterseniz Küfür edin benim için sorun yok.Ama buranın belli bi Kuralları var o yüzden küfür ederseniz direk banLanCanız.Kuralsız bi bina temizlenmeyen bir klozete benzer.

said:
Erutan, 16 Temmuz 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
"Ulan millet beni bu yaşa kadar hep itti, kaktı, dövdü bu ibna porsuktan alam hıncımı" budur yani başka

said:
Erutan, 16 Temmuz 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
Abi Şöyle insanlara kılım ya... Moda için Bilip bilmeden konuşuyorlar Vur uç kafayı Modanın (m).(q)
[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar

[Bu mesaj elaidi tarafından 17 Temmuz 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kendi içindeki sıkıntıyı patideki iki üç sözden çıkaran insan modelinin gelişmeside beni sıkıyor artık be

neymiş eski-yeni ayrımı varmış senin kafanın içinde yarattığın böyle bir ayrım varsa zaten kimse çıkartamaz onu sen gelirsin yazarsın yazını burası yazıların oluşturduğu bir yer ne ayrımı ordudamıyız

bu sıkılgan insan modelide tw avatarlarından sonra neden yoğunlaştı madalya alınca yüceldiğini sananlar vardı zaten.adam 5 ay evinden çıkmamış tırnak ucu kadar madalya kasarken bir anda o madalyanın üç katı boyutunda avatarı görünce "yediremedi" sinirinide etraftan,patinin iç düzenini bozmaya çalışaraktan çıkartmaya başladı

efendim sevmiyorsanız,sıkılıyorsanız sizi buraya silah zoruyla tutan yok herkes bir efe,herkes bir dayı nedir bu kadar alıp veremediğiniz patinin dönüştüğü halden? yıllardır buradayım birşeye dönüştüğüde yok olanca eğlencesiyle devam etmekte ama ergen modellerimiz,sıkılgan modellerimiz ne yapsın hayatınıda böyle idame ettirecek zaten patiyi sıkıcı yapan böyle konular 1 ayda 5 kere tartışılırmı ya.

önce kendi içinizde dönüşen fırtınaları dindirin sonra patinin dönüştüğü hal kendiliğinden düzelir.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

Muhallebi arada gaz vermeye çalışma arkadaşım.

1. Ibnayı Bir Küfür olarak alıyorsan way senin haline.IBne ibne İBNE İBNE!! İBNE! İBNE! Gay,top dendiği zaman neden karşı çıkılmıyorda ibne deyince Böyle saçma gerzek bi post atmana neden oluyor anlamış değilim.

BAK ALEIDI SANA ÖNCEDE DEDİM! Biraz kitap falan oku.Kelime haznen gelişir,Kelimeleri yorumlaman,Beyinin daha hızlı kelimeler üretmesini sağlar.Hadi başla bi Cin ali den.[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...