Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kablonet'im bağlandı :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
15 gündür beklediğim 256/64 kablonet bağlantım nihayet bugün bağlandı. bugünü bayram ilan ediyorum :D[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Mesaj tarihi:
teşekkürler. eve bağlattım. işyeri hala dial-up[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.

[Bu mesaj Sufi tarafından 21 June 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun darısı benim başıma...[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Mesaj tarihi:
hatlar düzeldi. ortalama 30k ile dload yapıyorum. bazen üstüne çıkıyor.

evde sadece oyun oynayıp surf yapanlar için gereksiz gerçekten ama bizim gibi film/grafik işleriyle uğraşanlar için malesef az bile.

gerçi ev olduğuna bakmayın. evde 4 bilgisayar var ağa bağlı. kablonetçiler dün geldiklerinde "sizin sözleşmeniz kurumsal olmalıydı" diye takıldılar :D[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Mesaj tarihi:
ben 64 kablo ıle mın. 18 max 24 yapıyorum.Asında o verılen paranın hakkı degıl bu.30 cok da ıyı degıl yanı.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
ben modemi aldıktan 1 gün sora bağlanmıştı :) hayırlı olsun sufi[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds
Linked by an endless thread Impossible to break
Mesaj tarihi:
inşallah hepinize kısa sürede erişir bu servis.

zaten şu ana kadar tüm türkiye'nin kablolanmış olmaması telekomun en büyük ayıbı.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Mesaj tarihi:
Kablocu cemiyeti olarak aramıza hoşgeldin.Tebrikler.[hline]
Anata wa watashi no koibito des.
Totemo anata wa watashi ni wakarimasen.
Anata wa ima İ-11 ni imas.
Anata o aishite imas.

Mesaj tarihi:
said:
Simofle, 22 June 2003 12:56 tarihinde demiş ki:
ben 64 kablo ıle mın. 18 max 24 yapıyorum.Asında o verılen paranın hakkı degıl bu.30 cok da ıyı degıl yanı.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

ben daha 64 kablo ile 18i görmedim desem? :) Aradasırada fırlıyor ama stabil hızı o değil. Bence çok iyi yapmışsın sufi,güle güle kullanın

birde atlantic pinglerinde bir değişme oldumu?
Mesaj tarihi:
iyide sana 128 yeterdi ev icin ama genede sen bilirsin bende 64k war 12kdan aşşa dl yapmıo (maksta 15 :) )[hline]--------|
. (= ..../_/
.. /| .(='o'=)
./. | ..|
.. / ...|
_/. . _.|
--------|

• Yeni Oluştur...