Sufi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 15 gündür beklediğim 256/64 kablonet bağlantım nihayet bugün bağlandı. bugünü bayram ilan ediyorum :D[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Tebrikler. Hayırlı olsun. Ev mi? İşyeri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 teşekkürler. eve bağlattım. işyeri hala dial-up[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. [Bu mesaj Sufi tarafından 21 June 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 heh Hayırlı Olsun (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 hayirli olsun sevindim senin adina :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 tşk:)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 tşk derken teşekkürler manasında dii mi ;)[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 hehe hayırlı olsun kaçla dl yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 darısı benim başıma :D[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Hayırlı olsun. Bir de hatlar hızlı olsaydı hemen hayrını görnmeye başlardın :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 hatlaar hızlı ne acıdan ??[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 yavaş falan diyorlar ya ben bilmiyorum anlamıyorum onlardan ama:)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Hayırlı olsun darısı benim başıma...[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Caranlothwen, 21 June 2003 23:48 tarihinde demiş ki: yavaş falan diyorlar ya ben bilmiyorum anlamıyorum onlardan ama:)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar hangi acıdan oldugunu solesen vercem cevabınıda .....[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 CEzayir depremiyle ilgili söylemiştim. Karıştırdım sanırım herşeyi :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ev ıcın 256 gereksız bence, hayırlı olsun bu arada[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hatlar düzeldi. ortalama 30k ile dload yapıyorum. bazen üstüne çıkıyor. evde sadece oyun oynayıp surf yapanlar için gereksiz gerçekten ama bizim gibi film/grafik işleriyle uğraşanlar için malesef az bile. gerçi ev olduğuna bakmayın. evde 4 bilgisayar var ağa bağlı. kablonetçiler dün geldiklerinde "sizin sözleşmeniz kurumsal olmalıydı" diye takıldılar :D[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hahaha :D fena değilmiş download ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ben 64 kablo ıle mın. 18 max 24 yapıyorum.Asında o verılen paranın hakkı degıl bu.30 cok da ıyı degıl yanı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ulan darısı başıma dicektim baktım herkes darısı başıma demiş bari bende allah banada nasip eeder inşallah diyim :) :-D ;)[hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ben modemi aldıktan 1 gün sora bağlanmıştı :) hayırlı olsun sufi[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 inşallah hepinize kısa sürede erişir bu servis. zaten şu ana kadar tüm türkiye'nin kablolanmış olmaması telekomun en büyük ayıbı.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Kablocu cemiyeti olarak aramıza hoşgeldin.Tebrikler.[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Simofle, 22 June 2003 12:56 tarihinde demiş ki: ben 64 kablo ıle mın. 18 max 24 yapıyorum.Asında o verılen paranın hakkı degıl bu.30 cok da ıyı degıl yanı.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- ben daha 64 kablo ile 18i görmedim desem? :) Aradasırada fırlıyor ama stabil hızı o değil. Bence çok iyi yapmışsın sufi,güle güle kullanın birde atlantic pinglerinde bir değişme oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 iyide sana 128 yeterdi ev icin ama genede sen bilirsin bende 64k war 12kdan aşşa dl yapmıo (maksta 15 :) )[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar