Taina Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 emin olunki coder ne yaparsa iyi yapar yaptıgınında en iysini yapar coder senden beklioruz en yakın surede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bende hesap makinası yaparım size bitane :D Source Code olaraktan.Paralı yaparsanız sunucunuzu paraları hesaplarsınız baktıkça da beni hatırlarsınız:D[signature][hline]"Bu mesaj size birşey ifade etmiyorsa, lütfen gözardı ediniz."güzel bir e-posta MSN [email protected] ve e-posta ICQ 162740813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ah bir de ben şu apileri açıklamarıyla bir yerde bulabilsem...[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 AllApi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 TheCoder bu konuya değinmişken gözünü sevdiğimin xp apilerinden transparan olayını msn messengera uyguladım dehşet karizma api güzel şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 tam anlamıyla "api programlama sux" apilerle uğraşmak eğlencelidir. ama sadece uğraşmak. proje aşamasında apilere girmek pek hoş değil gibi duruyor. connector konusunda, kolaycana birşeyler yapılabilir. hatta ben hemen şincuk bakarım.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ahah bakarım dedim de bilgisayarda visual studio kurulu değil. kurmaya kalksam en azından 2 saat sürer. artık yarın akşam..[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ule mum amma üşengeç adamsın :)[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 sphere account sistemi değildir umarım? bizim hazırladığımız bir tane vardı ona nooldu :P eXile RunUO için.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 allah rizasi icin sunun kirik olmayan adresini bi verin :DD:[signature][hline]This Is Game & I Am A Player I Love This Game I love Other Player What Is Games Name? Sex Sex Sex Sex Sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cleorax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Connector Visual Basic 6.0 & Microsoft Visual Basic Compiler Download linklerini verebilirmisiniz verilen linkler kırık yardımcı olursanız sewinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Visual Basic 6.0 için kaynak kod: Kaynak Kod Fakat kaynak kod'lar ile oynamak, öğrenmek istiyorsanız Microsoft Visual Basic 6.0 Compiler sahibi olmanız gerekte. Tam linkini bilmiyorum fakat Microsoft kendi sitesinde "Microsoft Visual Studio Learning Edition" bir aralar download'a sunuyordu. Sadece executable : [url=www.ayensoft.com/connvb6.exe]Stand alone executable Farklı Siteler Cıkıyo Ya abi..!!![signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Sanirim arlo is buldugundan beri bu tur islerle ugrasmiyor bu yuzden bu soruna yanıt verirmi vermez mi bilmiyorum ? Keske zaman bulsada Engin abimi bende gorebilsem buralarda :) Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Bald_Mafia, 27 Mayıs 2004 18:52 tarihinde demiş ki: Sanirim arlo is buldugundan beri bu tur islerle ugrasmiyor bu yuzden bu soruna yanıt verirmi vermez mi bilmiyorum ? Keske zaman bulsada Engin abimi bende gorebilsem buralarda :) Arthur E tmm bunu geçelimde bu dosyalarin linklerini verebilecek varmı ?[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bald_Mafia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 buyuk ihtimal kaldirmistir sadece elinde bulunan birisinden alirsin bunlari bulunduran kaldıysa artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Cd alcaz o zmn. Sende amma yardımcı oldun tanıdığın kesin Arlooax'ıda yardımcı olmadığında :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weizsaecker Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 kaynak kodunun çalışan bir linkini verecek veya mailime gönderebilecek olan bir arkadaş varmı acaba mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visual Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 heya aradan baya zaman geçmiş ama şu konuyu up yapalım. Bu kaynak banada lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadmaniac Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ewt kimsede yokmu olan birisi bi zahmet koysunda herkes faydalansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bende var ama evde akşama biyerlere upload ederim ps:şu anda okuldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ii olur bizde bakalım şu konulara.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 http://members.lycos.co.uk/devarthur/upload/convb.rar kopyala yapıştır gerekebilir[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ben Halaa Yapamadım BU Connectoru :)[signature][hline][spo1=Yeni Nesil Sphere Sitesi] Sphere.Gen.Ms [ /spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Sağ tuş ile tıklayıp farklı kaydet dersen olur arkadaşım[signature][hline]Sphere.Gen.Ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Tamam Yaptım Saol[signature][hline]Sphere.Gen.Ms Admin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar