BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ingilizce okuuyp, sınava ingilizceden girip, fransızcadan bölüm seçebilirmiyim ben ya ??? Geçen sene 3 tane arkım bu şekilde girdiler fransızcaya ama orda bi 84. madde var fransızca sınavı olmalı diye, aynı bölümde aynı maddeler gene vardı ama bunlar girdi acaba bende girebilirmiyi ???[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Galatasaray Üniv. Fransız dili ve edebiyatında istemiyo demin baktım.[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 puanım 255 bea :D o yüzden istanbul üni var sadece eheh :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ankara Univ Fransız dili ve edebiyatına da girebiliyomuşsun...[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 secebılırsın universitelerin özel kosullarını oku.uygun olanlara gırersın.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 osym nin rehberlik sayfasında puan cetveli vardı. onda güzel yapmışlar bkz. ları falan. salak klavuzla uğraşmıyorsun ama bugün hiç giremedim orası ayrı...[signature][hline]*Don't war, Make Love* server:deimos Name:turambar Class:Hunter Race:Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yaa şimdi okudum onlar fransızcadan sınava gir demişler hepsi öyle aynı koşullar geçen senede vardı ama bizim sınıftan 3 kişi fransız bölümüne girdi. Baktım geçen seneki kağıda ve girdiklere üni ye aynı koşullar orda. Bana giremezsin dedi babam filan ortada kaldım :/ böyle ingilizce okuyup fransızcaya giren biri yok mu yaa :([signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar