anthro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 imzadaki link e tıkla goruceksin :)[signature][hline]lvl 6x mage el-morad @ diez 2xxxx np complete +6 set with +7 elixir hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hmmmmmm... fena diil. Ama aramızdaki level farkı beni korkutuyor. Ailelerimiz nasıl karşılar bu level farkını?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anthro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ahhaha başım bağlı ztn kaçamak olurdu sen bilirsin kasların fena diil :P[signature][hline]lvl 6x mage el-morad @ diez 2xxxx np complete +6 set with +7 elixir hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Bi düşün derim ben sana anthro ;)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 annene solerim memet[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Artık Ares'den vazgeçemem. 70 olana kadar oynicaz. :D allah uzun ömür verirse :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zuxxi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 nihahahahahaha :D:D süper olmuş tbkler :D:D:D:D muhahahaha xuhahahaha[signature][hline]Betrayed I feel so, enslaved I really tried I did my time NAME : Girl_Of_The_Satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zuxxi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 yester denen meleğin nerde murtaza partide ama ortalarda yok seni terk etti galiba hihahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Betrayed I feel so, enslaved I really tried I did my time NAME : Girl_Of_The_Satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 HAklısın :(( Ona söledim gir sen de bi fotoğraf çekinek dedim. Yok ben soyunamam, utanırım dedi :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 4x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollwanderson Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: YoY, 30 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: Murtaza bızım xıgenonda senın kıbı bı erkee ıhtıyac var gelsenen lem :) bana da lazım öyle bi erkek son zamanlarda iyice pskikopata bağladım şöyle iri cüsseli birini kıtır kıtır kesmem lazım :D AzuHAhAHAHAHAHahhHAhAHah ben Hollwan Hollwander bi de bi ncikim daha vardı unuttum 3ünü de banladılar bu 4. hayırlısıyla 2 gün içinde bunu da banlatacam benim için yörünge yörünge dışı demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: nym, 03 Temmuz 2005 23:13 tarihinde demiş ki: Murtaza bir zamanlar melekleri ile meshurdu bu forumlarda eheheheh guzel resimdi arıyorum ama bulamıyorum murtaza tekrar koysana o resmini :D UP :-)[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 hmm karus bayanlarına daha bi güzel geliyor bana bence bide onlarla çektir :) elmoraddıda severim tabi moradonda bana cüce diye bakmayan bir çok hatunla pianada görüşmüşümdür ama miss.buyucu bunu duyduğunda her zaman eksik buff yüzünden yere serilmişimdir ahh sexy ahh başımı yaktı işte[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 karus priestların hastasıyım. onlara zoom yapmaktan oyun oynuyamıyom :-) [signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 58 Clan: ESC Server: Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 04 Temmuz 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 dimi ama shelli fln :) off off şimdi açtım bi buffer zaten bakıp bakıp hatun budur diyorum bide proveke edem kendi kendimi :P[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 abazalar aaa hiçmi kız görmediniz a.q :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Yaratıcı tebrikleeer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 2. resime hastayım :D[signature][hline]Archy_Firestorm LvL 5x Archer @ Ares FIREST0RM LvL 3x Mage @ Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrazyCellat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 charlinin melekleri vardı şimdide murtaza nın melekleri :D[signature][hline]Nick:CrazyCellat Lvl:49 Job:Rogue El Morad/Assassin Clan:RoguE_CrazkaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 charlienin kelekleri asdf :D[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 said: rockncoke, 08 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki: charlienin kelekleri asdf :D Edit : Charlie'nin melekleri, Murtaza'nın kelekleri...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ahaha İyi de orada "kelek" hangi anlamda?? Yani ben bugüne kadar birisine bi kelek mi yaptım? Yoksa 2 hatundan kelek olarak mı bahsediyosun? :P[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 :lol:[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 o iki hatun (benim için) sanal olduğu sürece kelek, reelde olduğu sürece melektir 8-)[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 melekler bela :) o charların sırtı yere gelmez arkalarında o warrior warken :c) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yanlız ben burda bişeye dikkat çekmek isitiyorum resimler inanılmaz eski... Ben 6 aydır klandayım ve resimdeki charları murtaza hariç hiç gormedim...Ve tabiki klan kollugunun o zamanlar mavi olmasıda ayrıca bir enstantane... Süper bir resim nostaljik bakımdan... :D :D Murtaza sende arşiv var galiba he sergi açmayı dusunuyormusun....[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Magician Job: Paper Flame (Paper Mage ile ilgili her turlu soruya itinayla cevap verilir) Level: 64 Clan: The_Others Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar