nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: toggie, 16 Temmuz 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Televizyon kanallarından bi trt'ye bi de ntv'ye güveneceksin. Gerisi yalan. [signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Lopeth, 17 Temmuz 2005 04:30 tarihinde demiş ki: mesaj tv varken :yapma: mwhahahaha[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 mesaj tw kraldır laf söyletmem bu bir :D ikincisi en kaliteli ntv onu da geçtik kanal d show'dan iyi bence kötülemesi de doğal..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yaani ne denebilir ki: HERSEY RATING ICIN adam gibi iki kanal izlerim ntv ve nba tv[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 rayting kaygısı naaparsın =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Sensible, 16 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: Bir akşam Kanal D haberi izlerken saçma sapan bir haber(?) gördüm. Bunlar Kurtlar Vadisi'ni kötülüyordu. "Mafya dizileri çocukları zehirlemeye devam ediyor" falan gibi uydurma şeyler,tamamen karalama amaçlı. Neden? Show Tv'de çünkü Kurtlar Vadisi. Acayip Raiting alıyor. Sonra bu tarz haberleri Kanal D'nin her haberinde görmeye başladım nerdeyse. Kurtlar Vadisini izlemem ama,sinirledim Kanal D'ye. Şimdi, Kanal D Kurtlar Vadisini almış :) Reklamlarını falan yapıp duruyor haberlerde. İnsanımız nekadar basit olabiliyor. Koskoca bir kanal olsa bile... said: CusTodeM, 17 Temmuz 2005 03:33 tarihinde demiş ki: nerde raiting orda fakeing o kadar canım istediki soylemek bi anlama gelmese bile :D said: uncla, 18 Temmuz 2005 01:38 tarihinde demiş ki: rayting kaygısı naaparsın =) rating rating rating (reyting böyle yazılır - ukalayım evet. )[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 trt ye güveneceksin diyenler star t açıldıgında dünyada olmayanlardır herhalde trt tek yayın kurumu iken herşeyi sansürlerdi sanki hayat toz pembe sanardık devlette ola nbiten ne varsa hepsi sansürlü haberler hep iyiye yönelik herşey gizleniyor kim ne halt yemiş haber vermiyorlardı star tv açıldı ondan sonra neler oluyo bitiyor az çok öğrenmeye başladık şimdi ise ntv iyidir evet trt taraflı kurum özellerden beter[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 En azından doğru dürüst yayın yapıyo ve haberleri gerçeği yansıtıyo (diğer kanallarla karşılaştırırsak). Devletin televizyonu olduğu için sansürlemek zorunda. Ya da zorunda bırakılıyo. Ben şu anda haber izleyeceksem NTV'yi açıyorum. TRT'ye olan güvenim değişmedi ama yayınını sevmiyorum. Haber konusunda kanallarımız arasından seçersek Ntv ve Trt ilk sıralarda yer alırlar bence.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bütün kanallar içingeçerli bu kendi kanalları hiçbir zaman yanlış yapmazlar.ama aynı şeyi herhangi bir kanal yaparsa... Şok Şok Şok, Filaş filaş... :)[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Evet rating kaygısı işine gelince doğruyu söyleyebilen bir kanal olduğunu gösterdi bize kanald'nin.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yani bu hep böyledir.ilkeli yayıncılık nede olsa (!)[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bu olaylar ezelinden beri hep böyle olmuştur zaten.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kanald nin haber bülteni trt ninkinden daha fazla gerçeğe yakın trt sansürlü trt engellenmiş haber yapar trt sana iyi ile kötüyü haber olarak bildirmez hep iyi yanları bildirir devletin yolsuzluğu diye haber yapmaz vanda ilkokul açma sözünü veren tayyip okulun açılışını yaptı der[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: DynamicK, 18 Temmuz 2005 20:53 tarihinde demiş ki: kanald nin haber bülteni trt ninkinden daha fazla gerçeğe yakın trt sansürlü trt engellenmiş haber yapar trt sana iyi ile kötüyü haber olarak bildirmez hep iyi yanları bildirir devletin yolsuzluğu diye haber yapmaz vanda ilkokul açma sözünü veren tayyip okulun açılışını yaptı der Devlet kanalı olduğu için öyle yapmak zorunda kalıyo malesef ama en azından haber olacak şeyleri haber yapıyo gidip de lağım çukuruna düşen köpeğin nasıl kurtarıldığını değil.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 lağım çukuruna düşen köpegin nasıl kurtarıldıgıda bir haberdir neticede ama ilgini çekmeyebilir trt neticede taraflı haber yapıyor devlet kurumu olup olmaması beni ilgilendirmez ben bana ulaşan habere bakarım yani ay devlet kurumu ya yazık o yüzden böyle yoksa çok iyilker hepsi yapmazlar öyle şey gibi bir yaklaşımda bulunmayalım kaliteli ve tarafsız haber için ntv izlenebilir tarafsız haber için trt izlenmez reyting alamsı yüksek haberler için ise atv kanald vb izlenebilir[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hehe atv "haber bülteni" süper zaten, komedi programı gibi :) ali kırca falan bide ciddi ciddi sunuyor o haberleri yada bikinileri ve içindekileri mi demeliyim lol, çok gülüyorum ben şahsen :p da bide birileri atvye en iyi haber bilmemnesi die ödül verio her sene,onada ayrı gıcığım. haberleri cnntürk vede ntvde izliyorum ben hep.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 cnntürk ırak işgaliydi ıvır zıvırda amerikanın destekcisi haber bülteni yaptıgı yüzden gözümden düşmüştü ha şimdi bir yorum daha gelir ee onlar cnn in kanalı ama tabi öyle yapıcaklar diye :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 cnn turku beenmiom m.ali biranttan nefret ediyorum tam bir serefsiz bnce[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Bonecrusher, 17 Temmuz 2005 04:22 tarihinde demiş ki: said: toggie, 16 Temmuz 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Televizyon kanallarından bi trt'ye bi de ntv'ye güveneceksin. Gerisi yalan. ne yazık ki ben katılamıycam. trt'ye güvenim gittikçe azalıyor. evt TRT iyice bozdu.[signature][hline]BurN BabY BurN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Lağım çukuruna düşen köpeği haber yapan kanallarda haber izleyeceğime taraflı trt'yi izlerim -tabi o anki şartlarda ntv izleyemediğimi düşünürsek-. Neticesinde bu da haberse ben sana neticede haber olabilecek o kadar çok şey sayarım ki. Kanal tüm gününü ayırsa yine yayınlayamaz. Atv haber devam etsin doğumları canlı yayında vermeye, büyük iş başarıyolar. En son izlediğimde Ali Kırca yoga yapıyordu. Haber diye izlediğimiz şeylere bakın işte. Ben trt tarafsız yayın yapıyo demiyorum. Taraflı yayın yapmak zorunda olduğu için taraflı yayın yapıyo diyorum. Ama en azından haber diye bize saçmalık sunmuyor.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 para rlz onlar için..[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kv kanald ye geçmedimi.bu seferde onlar yayınlamıcaklarmı.ee ne die kotuluo[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: December_Flower, 16 Temmuz 2005 17:04 tarihinde demiş ki: ntv tek ya,işi biliyor adamlar,kalitesiz 1 tek program yok,ayrıca ntvmsnbc de çok iyi bi haber sitesi,kanal d izlemem zaten,dolaylı olarak cnn turk de... evet, ntv ve cnbc-e türkiye'nin en iyi kanallari[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 azeri kanalını da yabana atmamak lasım :D[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Azerbeycan Rezpublika Televizyası rulaz!![signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar