Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SENCE?

biko

Öne çıkan mesajlar

bu gereksiz bir soru olmus kimse "ilişki bitirmek için" başlamaz, hem zaten seviyorsan bitmesini istemezsin. senin dediğin azıcık ego tatmini oluyor,pek tasvip etmiyorum acıkcası.[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

peh...
BENCEAA:
gurur meselesi yapanlar icin kendisinin bitirmesi daha iyi olur genelde.
var yöle tipler...
eger karsi taraf birakmissa gururuna yediremiyolar.
ne önemi var ki ,kimin bitirdiginin o iliski bittikten sonra...[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki:
tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep..
tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım..

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 14 Temmuz 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bisiler bitmisse bitirsin biri ne önemi var ..cidden kutlarim biri bitirsinde. ama bitiremeyenler !!uzattikca birbirini yipratanlar. ayrilipda tekrar barisanlar , olmadigini bile bile hala dewam edenler asil onlara sormak lazim ...[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Sosyal ağlarda paylaş

duruma göre değişir her zaman.. ama genellikle millet karizmaya önem verdiği için büyük ihtimalle senin.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

ne farkeder ki, bi ilişki bitmişse zaten iki taraf için de yürümüyor demektir. ilişkiyi bitirmek son çare olarak düşünülmelidir. tek taraflı bir sorun söz konusuysa, ilişkide sorunu olan kişinin bitirmesi mantıklıdır, sence, bence gibi bişey yok.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

benim için farketmiyor. genelde sevgililerim bitiriyor hep ben karışmıyorum :D. Ama çok canımı sıkan birşeyini gördümmü ve artık ufaktan sıkılmalar, hareketleri yadırgamalar başlayınca ben bitiriyorum[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Sosyal ağlarda paylaş

kız : Kamil sana büşe dicem.
erkek : dur tahmin edim , ayrılalım mı diceksin ?
kız : eve...
erkek : dur söyleme ! önce ben söylüyorum , senden ayrılıyorum ahah !
kız : !!??!!

bizzat şahit oldum buna.şimdi ne önemi var ha sen ayrılmışsın ha o ayrılmış , sonuçta biten bi ilişki var bari saygılı olun birbirinize ayrılırken bile.[signature][hline]peace!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 14 Temmuz 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
gurur meselesi yapanlar icin kendisinin bitirmesi daha iyi olur genelde.
var yöle tipler...(Bkz.Keyzar)

Edited by Keyzar[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...