biko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sence ilişkiyi senin bitirmen mi daha iyi yoksa karsı tarafın mı?[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bu gereksiz bir soru olmus kimse "ilişki bitirmek için" başlamaz, hem zaten seviyorsan bitmesini istemezsin. senin dediğin azıcık ego tatmini oluyor,pek tasvip etmiyorum acıkcası.[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hayır benim bunu sormamın amacı insanların bu konuda neler düsündügünü,tercihlerini ve nedenlerini öğrenmek,yoksa ben de tamamen katılıyorum sana[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 peh... BENCEAA: gurur meselesi yapanlar icin kendisinin bitirmesi daha iyi olur genelde. var yöle tipler... eger karsi taraf birakmissa gururuna yediremiyolar. ne önemi var ki ,kimin bitirdiginin o iliski bittikten sonra...[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 14 Temmuz 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bence bitirmemek daha iyi..aklımdan uzak dursun ne demekmiş bitmesi. gerçekten bittiğinde, kelimelere gerek kalmaz zaten. kitleyin len bu topiki, moralimi bozdu :-P [signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya bisiler bitmisse bitirsin biri ne önemi var ..cidden kutlarim biri bitirsinde. ama bitiremeyenler !!uzattikca birbirini yipratanlar. ayrilipda tekrar barisanlar , olmadigini bile bile hala dewam edenler asil onlara sormak lazim ...[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 duruma göre değişir her zaman.. ama genellikle millet karizmaya önem verdiği için büyük ihtimalle senin.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ne farkeder ki, bi ilişki bitmişse zaten iki taraf için de yürümüyor demektir. ilişkiyi bitirmek son çare olarak düşünülmelidir. tek taraflı bir sorun söz konusuysa, ilişkide sorunu olan kişinin bitirmesi mantıklıdır, sence, bence gibi bişey yok.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 benim için farketmiyor. genelde sevgililerim bitiriyor hep ben karışmıyorum :D. Ama çok canımı sıkan birşeyini gördümmü ve artık ufaktan sıkılmalar, hareketleri yadırgamalar başlayınca ben bitiriyorum[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 saçma bi soru bence.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 eğer ayrılmayı bi anlık hiddetle değilde , 3 günden uzun bi süredir düşünüyorsan ; kesinlikle senin ayrılman en doğrusu olur...[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 gerçekten neden bir ilişkiyi bitirmek isteyesin ki ne gerek var ayrıca kimse ilişkiyi bitiren olmak istemez bence[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bitmesiiiiiiiiiiiiin[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bittikten soora kimin bitirdiinin bi önemi olur mu ki?[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ciddi ilişkilerimi hep karşıtarafa bitittirdim. böyle olunca sorumluluk az oluyor. ama sonuncusu öyle olmadı ve sorumluluğu çok ağır oldu.[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ne sorumlulugu abi. bittiyse bitti[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 kız : Kamil sana büşe dicem. erkek : dur tahmin edim , ayrılalım mı diceksin ? kız : eve... erkek : dur söyleme ! önce ben söylüyorum , senden ayrılıyorum ahah ! kız : !!??!! bizzat şahit oldum buna.şimdi ne önemi var ha sen ayrılmışsın ha o ayrılmış , sonuçta biten bi ilişki var bari saygılı olun birbirinize ayrılırken bile.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: vaniLLe, 14 Temmuz 2005 22:12 tarihinde demiş ki: gurur meselesi yapanlar icin kendisinin bitirmesi daha iyi olur genelde. var yöle tipler...(Bkz.Keyzar) Edited by Keyzar[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ne farkeder ki 2 taraf içinde karşı taraf 2 kişi içinde kendisi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 saçma olmuş biraz.. yürümüyorsa zaten bi şekilde biter, kimin bitirdiği o kadar önemli olmamalı. tabi başka nedenler varsa (ehe) o zaman olaya bakış açısı değişir.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 eğer ciddi bi ilişkinin sonuna gelinmişse ben bayanların bitirmesini tercih ederim.. Üzülmesine dayanamam , ben üzülürüm onun yerine.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ya bence de kendinin bitirmesi daha iyi.. Eğer öteki türlü olsaydı kesin içimde kalırdı benim yani hala bişeyler hissettiğimi düşünürdüm sanırım.. Ee kaçan kovalanırmış :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 kacan kovalanmassa , daha bi koyar :D[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Zegna, 15 Temmuz 2005 19:07 tarihinde demiş ki: kacan kovalanmassa , daha bi koyar :D :D haha haklısın bak bunu düşünmemiştim :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Eğer ilişkiyi sen bitirirsen ve pişman olursan geri dönme şansın çok az.[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar