arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 mining çok zor ağlatıyor[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite."
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 AoS varken nasıl normal UO oynarsınız anlamiyorum.. Special attacklar, eleemental resistler, yeni bir sürü büyüler , artifactler falan varken , gidip eski UO'u oynamak garip gelio bana..[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 AoS herkesin sevebileceği bir değişim değil ben severim zaten o yüzden bir süre kalmiria da oynadım şartlar uygun değil kısacası[hline]merchant-for god's sake pinhead-do i look like someone who cares about what god thinks ?
taz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 aos u ben beğenmedim makine kaldırmadı 2d oynanır tabi ama :p bu arada elan realms a az önce girdm çok hoş bir yer..[hline]ICQ: 4435695
janissary__ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Ben playerım elanda herkimsen, ben burda reklam yapmıorum bilinen yanlısları düzeltiroum, nie server alehine yapılan propagandaları uyarmıosunda benı uyarıosun? ben playerım snnden Janissary slyveriadan Tristan , burdaki snnci arkadaslar söyler, kesin kanıtın olmadan bişii iddia etme
Öne çıkan mesajlar