Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ulaşıma zam..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
otobuse ı parayı verıcegıme bısıkelt kullanırım daha ıyı su ulkede bısıklet park yerleri olsa zaten ınanıyorum cok kişi bisiklete gecicek ulaşım enflasyonu yuzunden[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
said:
swiftbew, 17 Temmuz 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
iett.gov.tr de fiyatlar yeniden düzenlenmemiş galiba ama ntvmsnbc de raylı sistemlere zam yok diyor. galiba raylı sistemlere koyulan zammı geri çekmişler

Haber

bugun ki gazetede yazıyordu

şimdi nasıl olcak 650 binle metroya bincez aktarma yaparken 150 bin karlı olcaz
ama dönüşte normal tarife

günde 15 kuruş kardayım :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive

[Bu mesaj forgiver tarafından 17 Temmuz 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yepyeni hep dakik olan ulaşımı güzel olan otobüslere zam yapmışlar çok mu? ya otobüse binmek bile kortutuyo ist insanı. tost vaziyette gidiyosun saatlerce bekliyosun üstünü bide zam yapıyolar hangi yüzle yapıyolarsa artık. napalım kadir topbaşa oy verenler düşünsün
Mesaj tarihi:
iyi ki oy atmamışım nasıl düşüncektim.

petrol le alakalı olduğunu düşünüyorum bu zammın ama bir de seneye okullar açılınca tekrar yaparlarsa o korkutuyor beni.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Akbil 1 ytlden 1.25 ytlye çıkmış. Oha dedim.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
bugün nereden baksan 10 kere toplu taşıma aracına binmişmdir ve hiç aktarma alamadım. sürekli para aldı benden. normalde ilk bindiğin devletin aracı ise ikincisine para vermiyorduk, ama noldu o da mı değişti? aktarma kaldırıldı mı ya olomaz böyle birşey![signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
indirimlide 900 olmuş...allahtan indirimli..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
said:
Sailor, 19 Temmuz 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
bugün nereden baksan 10 kere toplu taşıma aracına binmişmdir ve hiç aktarma alamadım. sürekli para aldı benden. normalde ilk bindiğin devletin aracı ise ikincisine para vermiyorduk, ama noldu o da mı değişti? aktarma kaldırıldı mı ya olomaz böyle birşey!

ikiside belediye aracı olması lazım, halk otobüsü işi bozuyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
uff çok kötü ya, resmen iflas ettim demektir. üstelik yeni otobüsler koymuşlardı klimalı, çift bilet kesiyolardı, bu sıcakta sürünmemek için biniyodum. tuzladan herhangi bi yere gitmek 1 saatten fazla sürüyo otobüsle. ama şimdi artık öeh.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
  • Yeni Oluştur...