robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 off herşeye zam yeter yaw[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 otobuse ı parayı verıcegıme bısıkelt kullanırım daha ıyı su ulkede bısıklet park yerleri olsa zaten ınanıyorum cok kişi bisiklete gecicek ulaşım enflasyonu yuzunden[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 nerede hangi şehirde artmış .[signature][hline]ThuG_Life - Bu Tarz
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 istanbul da eskisine göre 150bin daha fazla[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
swiftbew Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 iett.gov.tr de fiyatlar yeniden düzenlenmemiş galiba ama ntvmsnbc de raylı sistemlere zam yok diyor. galiba raylı sistemlere koyulan zammı geri çekmişler Haber
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 İETT otobüsleri artık mercedes değil Porsche yapıcakmış ondan böyle zam geldi. :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: swiftbew, 17 Temmuz 2005 12:35 tarihinde demiş ki: iett.gov.tr de fiyatlar yeniden düzenlenmemiş galiba ama ntvmsnbc de raylı sistemlere zam yok diyor. galiba raylı sistemlere koyulan zammı geri çekmişler Haber bugun ki gazetede yazıyordu şimdi nasıl olcak 650 binle metroya bincez aktarma yaparken 150 bin karlı olcaz ama dönüşte normal tarife günde 15 kuruş kardayım :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 17 Temmuz 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tren 1.100'dü 1.300 olmuş , iyi geçiriyorlar hadi bakalım...[signature][hline]peace!
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Haha bizim dağ gibi EGO muz var yapmaz o zam[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
charlotte Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yepyeni hep dakik olan ulaşımı güzel olan otobüslere zam yapmışlar çok mu? ya otobüse binmek bile kortutuyo ist insanı. tost vaziyette gidiyosun saatlerce bekliyosun üstünü bide zam yapıyolar hangi yüzle yapıyolarsa artık. napalım kadir topbaşa oy verenler düşünsün
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 iyi ki oy atmamışım nasıl düşüncektim. petrol le alakalı olduğunu düşünüyorum bu zammın ama bir de seneye okullar açılınca tekrar yaparlarsa o korkutuyor beni.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Akbil 1 ytlden 1.25 ytlye çıkmış. Oha dedim.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bugün nereden baksan 10 kere toplu taşıma aracına binmişmdir ve hiç aktarma alamadım. sürekli para aldı benden. normalde ilk bindiğin devletin aracı ise ikincisine para vermiyorduk, ama noldu o da mı değişti? aktarma kaldırıldı mı ya olomaz böyle birşey![signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 indirimlide 900 olmuş...allahtan indirimli..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 benzin parasi her kesime koyuyor : /[signature][hline]TOiO
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Sailor, 19 Temmuz 2005 21:04 tarihinde demiş ki: bugün nereden baksan 10 kere toplu taşıma aracına binmişmdir ve hiç aktarma alamadım. sürekli para aldı benden. normalde ilk bindiğin devletin aracı ise ikincisine para vermiyorduk, ama noldu o da mı değişti? aktarma kaldırıldı mı ya olomaz böyle birşey! ikiside belediye aracı olması lazım, halk otobüsü işi bozuyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
sir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 uff çok kötü ya, resmen iflas ettim demektir. üstelik yeni otobüsler koymuşlardı klimalı, çift bilet kesiyolardı, bu sıcakta sürünmemek için biniyodum. tuzladan herhangi bi yere gitmek 1 saatten fazla sürüyo otobüsle. ama şimdi artık öeh.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Oh be vapurlara, motorlara falan gelmemiş. Dolmuşlara da yok. Holeeyyy.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 forgiver eskiden benim bildiğim ilk bindiğinin belediye olması yetiyordu. çünkü ben kaç kere metrodan çıkıp halk otobüsü ile bedavaya eve geldiğimi bilirim. ama olmadı bugün.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Saldırın![signature][hline] Ok gibi doğru olsam Yayla atarlar beni Yay gibi eğri olsam Elde tutarlar beni Doğruda aç görmedim Eğride Tok Eğri yay elde kalır Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Geri alındı dediler dün haberlerde.[signature][hline]g3nk.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 öle olmaz ki yanlışın var sadece belediye otobüslerinde aktarma var, önce veya sonra halk otobüsüne binsen tekrar para alıyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yükselen akaryakıt fiyatları ve artan personel giderleri İETT’nin taşıma ücretlerinde düzenleme yapılmasını zorunlu hale getirdi. Hee, metro mazotla gidiyor zaten.[signature][hline]g3nk.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 metroyu geri aldılar sadece - http://www.ntvmsnbc.com/news/333235.asp otobüs indirimli 800 oldu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 19 Temmuz 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 artık insanlar 5 saat önceen kalkıp gidecekleri yere yürüyerek gitmeye başlıcaklar heralde... nedir bu yaaa?[signature][hline]where's my mind??
Öne çıkan mesajlar