Sthilaryon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yazılım hakkında deneyimli arkadaşlardan bu konu hakkında yardım rica ediyorum. Benim istediğim şu oynadığım oyunda (lineage2) çok sıkıntı veriyo tıkla atak ver falan filan. Grup halinde party de iken kullanmak için basit olduğunu düşündüğüm ama nasıl olacağını bilmediğim bir şey lazım bana. Tarif etmeye çalışacağım. aktif pencere (lineage2) oyun penceresine /target sthilaryon (atıyorum) enter /assist sthilaryon enter olarak yazacak 1 dakika sonra kendine tekrar edecek. Bu mümkünmüdür. Mümkünse nasıl bir yol izleyebilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Sırada Reklamlar. [Bu mesaj Sthilaryon tarafından 20 Temmuz 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 server'a giden code'lar fln lazım vardır kesin bunun bi programı google bak sen yazmışlardır kesin..[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 visual basicde falan en basit halini yazarım ama oyun olunca belki bira kastırır pencere değişim olayı, kalitelisini yazabilen arkadaşlar olacaktır, sözü onlara veriyorum ha buarada, makroman diye bi program vardı, onda kullanmak için daha önce pencere seçiyosun, daha sonra makro yazıyosun[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: wildpervert, 20 Temmuz 2005 14:47 tarihinde demiş ki: visual basicde falan en basit halini yazarım ama oyun olunca belki bira kastırır pencere değişim olayı, kalitelisini yazabilen arkadaşlar olacaktır, sözü onlara veriyorum ha buarada, makroman diye bi program vardı, onda kullanmak için daha önce pencere seçiyosun, daha sonra makro yazıyosun macroman i deneyeceğim şimdi.[signature][hline]Sırada Reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yok macroman ın çalıştırınca oyunun guard programı oyunu kapatıyor.[signature][hline]Sırada Reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar