Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aktif Pencerede Otomatik Olarak İstediklerimi Yazacak bir Yazılım.

Sthilaryon

Öne çıkan mesajlar

Yazılım hakkında deneyimli arkadaşlardan bu konu hakkında yardım rica ediyorum.
Benim istediğim şu oynadığım oyunda (lineage2) çok sıkıntı veriyo tıkla atak ver falan filan. Grup halinde party de iken kullanmak için basit olduğunu düşündüğüm ama nasıl olacağını bilmediğim bir şey lazım bana.
Tarif etmeye çalışacağım.
aktif pencere (lineage2) oyun penceresine
/target sthilaryon (atıyorum)
enter
/assist sthilaryon
enter
olarak yazacak 1 dakika sonra kendine tekrar edecek.

Bu mümkünmüdür. Mümkünse nasıl bir yol izleyebilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Sırada Reklamlar.

[Bu mesaj Sthilaryon tarafından 20 Temmuz 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

visual basicde falan en basit halini yazarım ama oyun olunca belki bira kastırır pencere değişim olayı, kalitelisini yazabilen arkadaşlar olacaktır, sözü onlara veriyorum
ha buarada, makroman diye bi program vardı, onda kullanmak için daha önce pencere seçiyosun, daha sonra makro yazıyosun[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 20 Temmuz 2005 14:47 tarihinde demiş ki:
visual basicde falan en basit halini yazarım ama oyun olunca belki bira kastırır pencere değişim olayı, kalitelisini yazabilen arkadaşlar olacaktır, sözü onlara veriyorum
ha buarada, makroman diye bi program vardı, onda kullanmak için daha önce pencere seçiyosun, daha sonra makro yazıyosun

macroman i deneyeceğim şimdi.[signature][hline]Sırada Reklamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...