lupin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 arkadaslar bu savas basladıı zaman notice gecior eee moradondan lunara gidiorum ama orda blamıorum savası :(( hiç girmedim bnide bu savasta np kasma olayı nasıl oluor ... gecen gittim hiçbiyerde savas yoktuu :(( birisi anlatsın lütfen
EviLCrieS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kardeş savaş anlatmak la olmaz girip yaşamak lazım. orda şehit olanları fln. görmen lazım :D[signature][hline]Nick : DiabolicaL Server : Xigenon LVL : 5x Nation : Karus Class : Wariror (Defans)
lupin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 alşskhsahdasdhsakljd :)) bide bu MYKO DEMİOS nedir ??? herkes bunu diorr
Caogia Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 myKO=Malezya Knight online Demios da sanırım myko'nun bi serveri savaş belirli gunler yapılıor..servera goder deişior knightin sitesinden bakabılırsın..[signature][hline]Server:Beramus Clan :PaybacK ID :Caogia Char :ArchMage >>>>>>FeeL My Fire<<<<<<
bekoli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 beyler sıze bısı sorcam bu benım bılgısayar knıgth ın sıtesıne gırmıyo cvp yazarsanız sevınırım bıde ben beramus ta yenı karakter actım beramus ta savas gunlerı nezaman cevabınızı beklıorum sımdıden tesekkurler
Öne çıkan mesajlar