Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ben ilk olarak marksman tree yi bitiricem ama ndan sonra beast imi yoksa survivalımı bitirim karar veremedim.Aslında beastte karar kıldım ama genede bi abilerime ablalarıma sorim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Şu anki durumda survival kullanışsız yani gelecek patchde baya değişiklik olacak diyorlar survivalde. Bende talentler MM ağırlıklı. BMde sadece Improved hawk 5/5 Survival PRecision ve Entrapment Var Geri kalan hepsi MMye verdim ama yeni gelen değişikliklerle belki yeniden ayarlarım şimdilik mutluyum bu ayarlar ile. Survival yerine BMye talent verirsen PvEde daha çok damage yapabilirsin tabi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben full MM gittim sonrada kalanı BM ye verdim işe yaramadığını söleyemem pet tek başına cloth wearerin 50% canını alıyo 110 normal damaga 200 crit vuruyo 3 vuruştan biri crit güzel çalışıyo bide allaşkına arama moturunu kullanın 100 kere aynı başlıklarla forum açmayın lütfen[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar