Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mapping

xarion

Öne çıkan mesajlar

map derken, oyuna map yapmıyorsun değil mi, öyle anladım çünkü. 2d, dünya haritası, avrupa haritası, türkiye haritası gibi bir şey yapmak istiyorsun?

öyleyse genellikle çizim programlarını kullanıyorlar diye biliyorum, bunun için kullanacağın ekstra bi program yok.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

frp oynarken falan kullanmak için bi map tasarlamak istiyorum... açtım painti bi çizgi çizdim açıkçası oldukça gözüm korktu :( elimde elle çizilmiş bi model var aslında.. amacım bunu bilgisayarda kolayca büyütüp şekillendirmek ayrıntıları kolayca eklemek vs..[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd
Sosyal ağlarda paylaş

bence bir fantastik oyun için harita hazırlıyorsan bunu dijital ortamda oluşturmak büyük gaflet.

el ile çiz, kargacık burgacık olsa da (harita senryoya küçük bir eklenti ile bir çocuk tarafından çizilmiş olabilir) , sonra çaya batırıyoruz haritamızı, 24 saat bekliyoruz akabinde kurutup (çok hassaşlaır kuruyunca) oyuncularımıza veriyoruz. Afiyet olsun.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

Sosyal ağlarda paylaş

volfi kız mısın ?

dahil olduğun yaş gurubunu (0-6) dikkate almadan yazdığım için özür dilerim : )

senaryonun fantastik öğelerini göz önüne alarak, günümüzün harmanlanmış beyaz yüzeyli az pürüzlü kağıtlarının atmosferi zadeleyeceğini düşündüm. Çizememeyi de bir kusurdan avantaja çevirmek için, haritayı çizen/çizmiş olan kişinin bir çocuk olabileceğini önerdim. Bir nevi kişilik bölünmesi yaşayan bir krarakter olabilir, gurup bu sözü edilen karakter tarafından çizilmiş olan haritayı bulmaktadır. harita günümüzdeki çocuk tarafından değil, aksine fantastik evrendeki bir çocuk tarafından çizilmektedir; eh haliyle o zamanki kağıtlar (ki papirus var sadece aslında kağıt bile yok) sarımtırak, homojen olmayan ve kolay zedelenen kağıtlar.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:

haklıdır anlamam.

Sosyal ağlarda paylaş

cocugun cizdigi bu haritayi oyunculara dagittiktan sonra babalarindan kalan , gizemli bir gucu olan ama ne oldugunu anlayamadiklari bir kılıc ver .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.

[Bu mesaj huun tarafından 20 Temmuz 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kılıç sanki biraz bayat, oluşturduğun ortama göre komik bir nesne (delik tava, eski kokan bir çorap) ya da daha gizemli bir nesne olabilir ( düğümlenmiş saç, eski sararmış bir tırnak). gerçi ben babasından kalan bir nesne verilsin demiyorum. Ama illa verilecek, kılıç kesinlikle olmamalı diyorum.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:

haklıdır anlamam.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...