Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 yeni bi dünya hazırlığı içerisindeyim dünya kısaca şölye warcraft3 ü bilirsiniz hepiniz işte orda hani undeadler dünyayı ele geçirmeye çalışıyo ya benim dünya da what if they dont fail? sorusu üzerine oluştu böyle bütün dünyda undeadler var heryer silme ghoul wraith mummy b.k püsür işte bi kaç demi liche büssürü liche var tanrılar arasındaki anlaşma gereği dünyayı ele geçiren undeadlerin tanrıları dışındaki tanrılar dünyayı terk etmişler dünyada bikaç tane insan kabilesi kalmış (derin ormanların içinde) bide undeadler bazı canlıları insan elf halfling falan aynı tavuk üretim çiftliğinde olduğu gibi çifleştirip çoğaltıp sonrada yiyorlar (bir nevi hayvancılık) işte böyle bir dünyada bu kabilelerden birinde doğup yaşam mücadelesi vermekle ilgili bi oyun... öneri ver görüşlerinize derinden açığım mesela quest önerileriniz eleştirilerinize daha bi açığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 İlk önerim kesinlikle bir kahraman yada maceracı bir grup çıkıp dünyayı eski haline getirmeye çalışmasın. Campaignlerde asıl amaç dünyayı kurtarmak olursa bayar. Hayatta kalma mücadelesi üzerine son derece eğlenceli oyunlar çıkabilir bu temadan. Hatta olabilecek en uç olay bahsettiğin çiftliklerden kaçan birisinin insan kabilelelerini bulması falan olsun.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bence yeni bir dünyayı anlatmak için 1 paragraf yetersiz..(Ya bu günlerde herşeye karşı bir zıtlaşma var bende)[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 axedice önerilerin için gerçekten teşekkür ederim zlworf zaten başında kısaca yazıyım dedim hem zaten bütün dünyayı yazabilecek olsam sizden niye öneri istiyim dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Umesh bir önerim var axediceın dediği gibi dünyayı kurtarmak için değilde yaşam savaşı için başlayan bir campaginin ortalarına doğru bir grup insan kendi şehirlerini kurmaya başlasınlar bundan güzel bir senaryo çıkabilir. Yani olay neye benzer biliyomusun dünyaya meteor çarptıktan sonra insanların tekrar yükselmesi. Güzel birde ırk tavsiyem var drowları bilirsin heralde? Ona benzeyen bir ırk insanlar yaşamak için underworlde ve mağralara çekiliyolar ve onlarda sonunda 100 yıllar sonra drowlara benzeyen bir ırk haline gelsin.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Hmm buarada güzel bir öneri daha o insan çiftliklerinden elde edilen cesetleri necromencerlar undeadlere çevirebilir böyle bir sistemde kurabilirsin. Ayrıca yeni bir classde arcane büyüyle iyileştirme gücünü keşfeden kabile büyücüleri mesala[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 mağralara çekilme fikri mümkün tabiki sonuçya kocaman bir dünya ve isitla olalı daha 200 yıl olmuş undeadler her deliğe bakamamış daha neyse o drowlaşma olayı uzun vadede olabilir ama kısa vadede biraz zor gibi büyü olarak yani büyücü olarak başlamak biraz zor çünkü sadece birkaç evil tanrı kalmış dünyada ve büyüler güçlerini tanrılardan alırlar... aslında bilmiyorum belki olabilir bu konuda tartışmak lazım... ama şöyle bişeyde olabilir mesela tanrılardan biri gitmeden önce haytta kalan insanlardan bir kabileye cleric bir güç bırakmış olabilir böylece ordakiler kendilerini koruyabilir ortalığı dağıtlabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ama senin dediğin divine büyüler :) Divine büyüleri tanrılar bahşeder arcane büyüler ise (forgoten realms oynuyosun dimi?) insanın kendi için gücü ve disiplinidir fakat hiç iyileştirmeye kanallamayı denememiştir kimse işte arcane büyüyle iyileştirme gücünü keşfeden biri olabilir :) Yada clericlerin yerini artık alchemist/herbalistler alır. O humanlar için tabi 200 senede olmaz haklısın ben uzun süre başladıysa diye tavsiye etmiştim zaten under dark çook büyükj bir yer ve yani orası yaratık dolu orayı temizlemek yerine ''salla gitsin'' de yapmış olabilirler böylece ordaki drowlar ve oraya kaçan insalar hayatta kalabilir.[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Benim yağtığım bir dünyadaki gibide yapabilirsin(gerçi bu olayları baya bi değiştiri ama bende 9 cehennemde fiendlarla deamonlar arasındaki savaşın asıl se bebi cehennemi ele geçirmek için değildi cehennemden dünyaya açılan portalların sahibi olmak içindi o savaşı kazanan fiendlar dünyayı istila etmeye başladılar ve yarısını işgal etmişken tanrılar geri kalan dünya ile onların arasına geçilmesi imkansız dağlar oluşturup yükselttiler böylece dünyanın yarısı fiendların olmuş oldu. Onla alakalı daha çok süper classler orderla falan oluşturmuştumda şimdi uzun sürer anlatması.[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 hmm bikaç önerim var. book of vile darknessta vashar diye bi ırk var. adamlar kötü aslında. tanrılardan nefret ediyolar. hepsinden ama. bu adamların bisürü sorcererları falan var. ama clericleri de var elemanların. bunlar tanrılardan güç çalmayı öğrenmişler bi şekilde. Ur priest diye bi prestige classları var. senin dünyandaki tek tanrılar undead tanrıları olduğuna göre aslında iyi olan bi grup insan bu işle uğraşıyor olabilir. ya da farklı bi tat katmak için şöyle bişey yapabilirsin. archfiendlerin demigodlar gibi büyü bahşetme gücü vardır. undeade karşı savaşta divine büyü çok kuvvetli olabilir. insanlar da bu mücadelede yardımcı olması için fiendllerle anlaşma yapmış olabilirler. otomatik olarak evil oluyo bu elemanlar. ama undeadleri sevmedikleri için diğer insanlarla beraber çalışmayı kabul edebilirler duruma göre. son muhabbet de şu olabilir. tanrılardan birisi çaktırmadan bedensel forma geçip dünyaya iner. kendisine bi tapınak kurar ve yetenekli gençleri toplamaya başlar. onlara divine güçler bahşeder ve kabilelere mücadelelerinde yardımcı olmak için yollar. undeadler pek anlamaz bu clericlerin nerden peydah olduğunu ama anlamaya kasarlar paso. bizim mortal tanrımız da bunu engellemeye uğraşır sürekli olarak. tabii yeterli gücü toplayana kadar...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Orta cag falloutu gibi bir sey fena olmaz aslinda gelisme olursa bilgilendir...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Grudge, 26 June 2003 11:25 tarihinde demiş ki: hmm bikaç önerim var. book of vile darknessta vashar diye bi ırk var. adamlar kötü aslında. tanrılardan nefret ediyolar. hepsinden ama. bu adamların bisürü sorcererları falan var. ama clericleri de var elemanların. bunlar tanrılardan güç çalmayı öğrenmişler bi şekilde. Ur priest diye bi prestige classları var. senin dünyandaki tek tanrılar undead tanrıları olduğuna göre aslında iyi olan bi grup insan bu işle uğraşıyor olabilir. ya da farklı bi tat katmak için şöyle bişey yapabilirsin. archfiendlerin demigodlar gibi büyü bahşetme gücü vardır. undeade karşı savaşta divine büyü çok kuvvetli olabilir. insanlar da bu mücadelede yardımcı olması için fiendllerle anlaşma yapmış olabilirler. otomatik olarak evil oluyo bu elemanlar. ama undeadleri sevmedikleri için diğer insanlarla beraber çalışmayı kabul edebilirler duruma göre. son muhabbet de şu olabilir. tanrılardan birisi çaktırmadan bedensel forma geçip dünyaya iner. kendisine bi tapınak kurar ve yetenekli gençleri toplamaya başlar. onlara divine güçler bahşeder ve kabilelere mücadelelerinde yardımcı olmak için yollar. undeadler pek anlamaz bu clericlerin nerden peydah olduğunu ama anlamaya kasarlar paso. bizim mortal tanrımız da bunu engellemeye uğraşır sürekli olarak. tabii yeterli gücü toplayana kadar...[hline]Pain is weakness leaving your body... ilk önerin burda işe yaramaz ama 2 ve 3. iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ilg.nç olmuş bir çeşit ravenloft, silenthill okuduysan ben efsane diye bir kitap arasında bir lezzet var dünyanda olay olmuş bitmiş ortasında kalanların yaşam mücadelesi geçiyor bence bu kabilelerin bir çeşit kaynağı olmalı hayatta kalmak için ya Xar gibi bir adamın kanatları altına giricekler yada bir çeşit alet teknolohjik destek falan olmalı yoksa 2 günde kabile falan kalmaz gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 zaten kimsenin haberi yok olanlardan o dediklerinin hiçbirini de okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ravenloft okusaydın bu mantık hatasını yapmazdın bence bir dünya yaratmak içi iyi tarih bilmek lazım yada şimdiki hazır frp kitaplarında bir paket oku :) adamlar ormanda yaşıyor diyorsun undeadler genenllikle ormanları mesken tutar bu ravendada böyledir dlde frdede bir orman bulup mekanın üstüne yatarlar birdaha kimse o ormana girmez eyer tüm dünyayı ele geçirirlerse inan bana ormanlar kabilelerin en son saklanıcağı yer olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: TheSilver, 26 June 2003 19:42 tarihinde demiş ki: ravenloft okusaydın bu mantık hatasını yapmazdın bence bir dünya yaratmak içi iyi tarih bilmek lazım yada şimdiki hazır frp kitaplarında bir paket oku :) adamlar ormanda yaşıyor diyorsun undeadler genenllikle ormanları mesken tutar bu ravendada böyledir dlde frdede bir orman bulup mekanın üstüne yatarlar birdaha kimse o ormana girmez eyer tüm dünyayı ele geçirirlerse inan bana ormanlar kabilelerin en son saklanıcağı yer olmalı. Rahatça çıkılabilir işin içinden, kadim bir elf yurdu olması o ormanı "undead-free" tutmak için yetebilir mesela tek başına .. 3 saniyede aklıma gelen bi örnekti, yani FRP nin kendi mantık yasalarına göre tutarlı bir sebep bulunabilir ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Dunyanda peki hic bir anda uyanan ve hic birsey hatirlamayan bir undeadHero varmi?? Azrail tipli falan., Eyer varsa guzelim seni bir icq ya alalimda uzun uzun konusalim, Hic guzel kokular gelmiyor burnuma, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 adam dünya düşmüş diyor düşmüş yani undeadler ne varsa atlamış dedesini ebesini ufacık elf ormanımı kurtarıcak adamları sığınıcak kutsal bir mekan tabiki geçici bir çözüm olabilir ama geceleyin kutsal mutsal bir ormanda saklanmak servis tabağanın içinde durmak gibi olur hem o ruhların insanları falan koruyacağı ne malum elf sonuçta gece gündüz korusa bile üç gün dayanmaz undead büyüsünün baskısına. [Bu mesaj TheSilver tarafından 27 June 2003 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 guardian bi kitaba benzeten 1000000000000. kişi oluyorsun ki şunu söylemek istiyorum lotr nin ve dl nin ilk yedi kitabı dışında bi kitap okumuşluğum yok dediğim gibi wc3te undeadlerin olayıdır beni etkileyen tek şey.... neyse çok güzel öneriler geliyor en kısa zamanda bir party kurup bu oyunu harekete geçirmek istiyorum düşüncem de oyundaki takımda bi psionic olması ve bi şekilde tanrılarla bazen telepatik iletişim kurmak istemesi tabi işi iyice yılan hikayesine döndürmek için iletişim kurduğunu sandığı tanrı ile asıl iletişim kurduğu tanrının farklı kişiler olmasını düşünüyorum mesela o thorm la iletişim kurduğunu sanarken wecna ile iletişim kuruyor olacak iyice komplike bir tuzağın içine bütün kalanları sürükleyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bakın o orman olayı şöyle undeadler bütün yaşamı yokediyor ama henüz bitmemiş daha milyonlarca hektar orman var yokedilmemiş bunlarda o ormanların derinliklerinde binlerce yıldır orda yaşayan hiçbişeyden kabileler olucak zaten dikkatinizi çekerim kabile diyorum! Ayrıca bütün kaçanlar onlar değil sadece...Yani dünya tersine dönmüş durumda artık dungeonda undeadler değil insan elf dwarf gnomelar halflingler var yanlız bütün hayatta kalanların sayısı 10.000 i geçmez bunlarında çoğu undeadler tarafından temizlenmeye başlandı diye olabilir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Hiç bir şeyden haberi olmayan kabilelerini şimdiden mefta say diyyerleride zaten köle olmuş senin dünya bitmiş sen undeadlar arasında bir savaş çıkar birbiblerini yesinler :) bir çeşit ravena dök işi cehennem gibi bir yer yap mekanı ancak bu olayını paklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 alla alla silver kardeş niye bu kadar ümitsizsin yaw kabile dediysek bogoz demedik vardır onlarında bi özelliği ne olabilir mesela onu tartışabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 hmm.. şamanlar bir şaman bu yaşananları rüyasında görüp kadim ruhlardan falan yardım ister kadim ruhlar ona kutsal silahların saklı olduğu bir tablet harita yada biliği verir bir gurup kura bilirsin kutsal silahları aramak için yola çıkarlr yol üstünde son kalan kurtulmuş birileri bunlar katıla bilir ama udeadlerın birbirleriyle savaşması bir ümitsizlik deyil iyi kullnılırısa sonderece hoş olabilir. [Bu mesaj TheSilver tarafından 27 June 2003 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ordan geçen 46. level bi Paladin/Planeswalker heryeri tertemiz yapsın :D Pardon uykusuzum biraz, sapıtmaya başladım ..[hline]TheSilver, 18 June 2003 22:17 tarihinde demiş ki: unutmamalı ki kadere birtane patlatamazsın ama dm playerın yanı başındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 işte bu yüzden bu dünyada cleric düşünmüyorum turn undead denen şey yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar