Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deodorant,koltuk altı stickleri vs vs ...

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Koltukaltı sorunu bende de var. Özellikle yazları tek renk t-shirt'lerim 3 renge dönüyorlar. Dikkat edilebilecek şey: Bazı t-shirt'ler teri çok belli ederken bazılarında anlaşılmıyor bile. O doğru t-shirt'leri bulmak lazım. Bi de yanında yedek t-shirt ve havlu bulundurmak acil durumlar için iyidir. Girersin bi tuvalete, koltuk altını havluyla silip yeni t-shirt'ü giyersin, hatta gerekirse sabunlayabilirsin bile.

O deodorantlar terlemeyi hiç bir şekilde önlemiyor, hatta beni daha beter terletiyorlar, ama kokuyu azaltıyorlar.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

kivircik sacli bi teyze vardi sabah programi yapardi, onun yontemini kullan. bir sabun bir bez bir fincan da su :D

deodorant olarak iyi kozmetik firmalarinin anti bakteriyel sticklerine bak, ter kokusuzdur fakat eklem yerlerinde olusan nemli ortam ve bu ortamda tureyen bakteriler kokuya sebep olur. bakteri yoksa koku da yok, terlemek de normal birsey durdurabilecegini sanmiyorum, birak sal toksinleri disari.[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün sonra Ormanlaşır orası heheh..

Ben koltuk altındaki kıllarda azcık bırakırım Terin yayılmasını engelliyormuş.Yani 0 Kıllı bi koltuk altında dirseğinize kadar akabiliyor ama, biraz bıraktığınızda su oraya taıkılıp belli bi süre sonra kuruyor.Bu seferde sarı parçacıklı kıllar meydana geliyor ama olsun. :> o sarı parçacıklı kıllarda temizlenmiyor.Kesmek lazım.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası
Sosyal ağlarda paylaş

walla kusura bakmayın en son linke bakmadım ama.. bildigim kadarıylacok fazla kırmızı et tuketenlerde cok oluyormus bu sorun, yani bana ole dendi.. benm sorunum da bunlara ek olarak el terlemesi.. marmariste tanıdk bi doktor var ameliyatla bu el ve koltukaltı terlemesini cozuyor, ve tamamen cozuyor oyle bi sureligine diil. isteyenler

www.elterlemesi.com[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...