Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Koltukaltı sorunu bende de var. Özellikle yazları tek renk t-shirt'lerim 3 renge dönüyorlar. Dikkat edilebilecek şey: Bazı t-shirt'ler teri çok belli ederken bazılarında anlaşılmıyor bile. O doğru t-shirt'leri bulmak lazım. Bi de yanında yedek t-shirt ve havlu bulundurmak acil durumlar için iyidir. Girersin bi tuvalete, koltuk altını havluyla silip yeni t-shirt'ü giyersin, hatta gerekirse sabunlayabilirsin bile. O deodorantlar terlemeyi hiç bir şekilde önlemiyor, hatta beni daha beter terletiyorlar, ama kokuyu azaltıyorlar.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 kivircik sacli bi teyze vardi sabah programi yapardi, onun yontemini kullan. bir sabun bir bez bir fincan da su :D deodorant olarak iyi kozmetik firmalarinin anti bakteriyel sticklerine bak, ter kokusuzdur fakat eklem yerlerinde olusan nemli ortam ve bu ortamda tureyen bakteriler kokuya sebep olur. bakteri yoksa koku da yok, terlemek de normal birsey durdurabilecegini sanmiyorum, birak sal toksinleri disari.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben gillettein koltuk altı jelini her banyoda sonra suruyorum(1-2 gunde bir banyo yaparım).gun boyu 1 gram bile ter gelmiyo ama asırı terleme problemi olan bi insan deilim orası ayrı.denemeyenler varsa oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 2 gün sonra Ormanlaşır orası heheh.. Ben koltuk altındaki kıllarda azcık bırakırım Terin yayılmasını engelliyormuş.Yani 0 Kıllı bi koltuk altında dirseğinize kadar akabiliyor ama, biraz bıraktığınızda su oraya taıkılıp belli bi süre sonra kuruyor.Bu seferde sarı parçacıklı kıllar meydana geliyor ama olsun. :> o sarı parçacıklı kıllarda temizlenmiyor.Kesmek lazım.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ehehe konu çok iç açıcı hale gelmeye başladı:D. Yakında epilasyon ve jilet tekniklerine girişicez...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Terleme sorunu olanlar şu linke bir baksın...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 walla kusura bakmayın en son linke bakmadım ama.. bildigim kadarıylacok fazla kırmızı et tuketenlerde cok oluyormus bu sorun, yani bana ole dendi.. benm sorunum da bunlara ek olarak el terlemesi.. marmariste tanıdk bi doktor var ameliyatla bu el ve koltukaltı terlemesini cozuyor, ve tamamen cozuyor oyle bi sureligine diil. isteyenler www.elterlemesi.com[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar