ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Aslında donanım bolumune daha uygun olabilrdi belki ama burası da olabilir diye dusunuyorum. Sorun wc3 frozen thronu yukledim wc3 kendisi de var tabiki ama oyunu baslattıımda ekran kartı driverı sorun cıkartınca verilen frekans sorununu goruyorum. Bi internet cafeye gittim en uygun 6.6.9.3 dediler yukledik ettik olmadı bu konuda yardımcı olabilir misiniz?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 başka bi monitör tak.. oyunu aç çözünürlüğü düşür .. kapa. kendi monitörünü tak düzelir bence..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 iyi de nerden bulucam ki baska bi monitor daha basit bi cozum yokmuydu yav (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 frekans sorunu mönitörünün desteklemediği bir renk/çözünürlükten oluyo.. mönitör driverını yüklemek(yada yüklüyse tak&kullan olarak göstermek).. yada televizyona bağlamak.... hani sorun mönitördendir şeklinde şeetmiştim :)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 oyunun bozuk oldugunu sanmıyorum , cozunurluk olayına gelince testlerini yaptırdım support sitesinden indirerek. Bnm monitor 1024x768 70mhz calıstırmıyor ama 800x600 60mhz calıstırıyor o yuzden 1024x768 dısında bilimum butun cozunurluk ve refresh ratelerini kurcaladım gene de olmadı. Simdi bastan kuruyorum (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar