arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 salı günü maç yapacaz. saat 4-5 veya 5-6, modada. asıl talihliler şunlar efm: fizban, arcane, jankis, sabo, cavanagh, kender, holy, babacum, eshreff, apex, emret, mrbomb, crimson, griz vsvs.. yazamadıklarıma pardon =) [Bu mesaj arcane tarafından 03 Temmuz 2005 03:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 7-8 olmaz mı? iş adamıyım ben vardiyam 6 da bitiyor be :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 daha pahalı oluomuş sanırım bi saatten sonra[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 o saatte insan erir yaw maç yaparsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 biz yaparız alışkınız. ben ve fizban varız.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 varım ben de 4-5 ya da 5-6 çok iyi olur[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sıcak olmayacak çünkü yağmur var salı günü de serin 25-26 derece falan içiniz rahat olsun yani[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 7-8 olsun[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bu mevsimdeki yağmura güvenmeyin ya akşam 9 dan sonra anca bu ara yapılır 11-12 felan krallar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 geç olursa dereağzında yapılır zaten[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 salı sabahı bodrum'a gidiyorum beyler gelince varım ben kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 apexim iyi tatiller sana dönünce aynı hızla yaparız bi maç daha=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: jankis, 03 Temmuz 2005 13:41 tarihinde demiş ki: salı günü de serin 25-26 derece falan oha 26 derece serin? =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bu sahanın huyunu suyunu sabo bilir herhalde abicim hangi saatten sonra pahalılaşıyor ? pahalılaşmadan hemen önceki saat aralığını alalım diyorum ben[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 çoğu halı saha 6 dan sonra gece tarifesine geçio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: arcane, 03 Temmuz 2005 23:22 tarihinde demiş ki: bu sahanın huyunu suyunu sabo bilir herhalde abicim hangi saatten sonra pahalılaşıyor ? pahalılaşmadan hemen önceki saat aralığını alalım diyorum ben 5-6 gündüz oluyo en son bu da ölümcül sıcak demek[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 valla 10. mesaj ama atim yine hani olurda cevap gelir falan.. adam lazim olursa pm atin[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ersun yanal ve hakan $ükür ili$kisine döndü benim pati maçları. heh.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ben oynamıyorum diye oynamadıgını söylesene len ehue inş en kısa zamanda powerade leri alıp simitleri yiyip 35 C sıcakta bi maç yapıyor ve son nefesimizi veriyoruz :P[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ona bi de yeni bi bonus eklemek lazım ya. bi pastırma olur bi bol soganlı lahmacun olur ne bilim.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 of full acılı çiğ köfte yicen en kral dönemimde böyle peş peşe 4 maç yapıp hala 5. yi yapacak kadar enerjik oldugum yıllarda ( basket maçı, gerç idaha yorocu oluyo hehe) bakırköyde acılı çiğ kköfte yiyip bizim oraya gidip basket macı yapam demiştim 10 dk da serildim yere nefes alamıyosun hehe rezil bi durum kesin çözüm powerade+kaşarlı simit+ acılı çiğköfte = res me OOoOoO[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 dynacım kelim. acılı çigköfte nedir abi? acısız çigköfte mi olur? çigköfte dedigin zaten acılıdır. hayır yani etrafında çigköfteyi acısız yiyen insanlar varsa onları öldürmemen büyük kayıp.dota'ya bu kadar da kaptırılmaz ki.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ya salı günü o saat çok çok zor olur benim için. biraz daha geç saate alıp şöyle sıcaktan da kurtulsak güzel olur esasen. ama o zaman moda'da akşam tarifesi.. dereağzı veya kalamış gibi seçeneklere yönelebilinemez mi oralarda akşam tarifeleri daha uygun oluyodu sanırsam.[signature][hline]Kaspaaaar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 evet bende işimden çıkıp gelsem... 6 bitiyor lan benim vardiyam şunu 7-8 yapın[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bu maç yalan olur abisi.şekil 1a yeterince adam yok, mevcut adamlar da saatten vs. hoşnut değil.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar